16690

Mozgásgyógyszer néven új portált indított a Magyar Sporttudományi Társaság. A saját anyagok közzététele mellett a portál nyitott azon népegészségügyi törekvések vagy civil kezdeményezések előtt is, amelyek ezen a felületen szívesen megosztanák programjaikat, információikat a nagyközönséggel.

A hazai helyzet megváltoztatására adaptálta a Magyar Sporttudományi Társaság a nálunk Mozgás=Egészség néven futó nemzetközi projektet. A program tudományos konferenciák szervezésétől kezdve, a szakemberképzésen át a sokrétű szűrőprogramok futtatásáig sok mindenre kiterjed.

Ennek egyik eleme a szakmának és laikusoknak egyaránt szóló Mozgásgyógyszer honlap elindítása, amely az egészséges életmóddal, a rendszeres testmozgás jelentőségével kapcsolatos hazai és nemzetközi hírek, érdekességek, és események közzétételén túl fóruma kíván lenni minden olyan népegészségügyi és civil kezdeményezésnek, amely szívesen megosztaná információt a honlap látogatóival. A honlapot a http://mozgasgyogyszer.hu/ webcímen lehet elérni.

Forrás: Erikanet.hu hírlevél – 2013.09.29

 

2013. szeptember 29. 10:57 | eEgészségügy, Haladó