milyen-lesz-a-jovo-szamitogepe

Létezik majd számítógép száz év múlva is? Elfér majd a zsebünkben? És milyen új tevékenységekre fogjuk használni? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre várjuk a választ 6-12 éves gyermekektől, rajzok formájában.

Rajzpályázatunk rendhagyó, hiszen a győzelemhez a gyermekek és az eTanácsadó kollégák együttműködése elengedhetetlen: Pályaművet kizárólag eTanácsadói ID számmal rendelkező eTanácsadó nevezhet, aki valamely eMagyarország Ponton aktív munkát végez.  (eMagyarország Pontjaink elérhetőségét itt tekintheti meg.)

A Pályamunkákat szkennelt (színesben, A4-es, jpg formátumban, minimum 300dpi felbontással) formában a varib@niif.hu e-mail címre szükséges elküldeni.

Ábrázold, hogy szerinted milyen digitális eszközök lehetnek 100 év múlva a világban!

Formai és technikai követelmények:

Technika: színes ceruza, filctoll, tempera, olajfesték, gioconda, zsírkréta, vagy olajpasztell

Méret: A/4

Szkennelés felbontása: minimum 300dpi

Szkennelt file kiterjesztése: JPG

Szkennelt file maximális mérete: maximum 6 MB

A beérkezett műveket 2 korcsoport szerint (6-8 éves, 9-12 éves) albumba rendezzük, majd az eMagyarország Centrum Facebook oldalán megosztjuk annak érdekében, hogy az alkotókra és a rajzokra bárki szavazhasson.

Miért érdemes pályázni?

A szavazás végeztével összesen három nyertest hirdetünk. Mindkét korcsoportból a legtöbb like-ot begyűjtő, illetve egy, az eMagyarország Centrum szakmai zsűrije által kiválasztott Pályamű alkotója, és a rajzokat nevező eTanácsadók is értékes nyereményben részesülnek!

A rajzot készítő gyermekek 1-1 db digitális Bamboo CTE 450 típusú grafikus táblát, az őket nevező eTanácsadók pedig 1-1 db Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Wifi 16GB P5210 táblagépet nyerhetnek.

Rajzpályázatunk játékszabályzatát itt olvashatja el, melyet a Pályamunka elküldésekor automatikusan elfogadottnak tekintünk.

Amennyiben bármilyen kérdése van a játékkal kapcsolatosan, kérem, forduljon hozzánk bizalommal az info@djphalozat.hu e-mail címen!

Forrás: eMagyarország Centrum

2014. augusztus 1. 10:00 | Pályázatok, Vezető cikk