hvg

Megérkeztek a filmek a Google Play magyarországi kínálatába, ahol az alkalmazások, játékok, zenék és könyvek mellett így már több ezer film is rendelkezésre áll számítógépen, androidos készüléken és iPhone-on is, akár internetkapcsolat nélkül is.

A Google tájékoztatása szerint a Play áruházban vannak friss filmek és nagy klasszikusok, amelyeket kölcsönzés vagy vásárlás után éppúgy meg lehet nézni egy androidos tableten, mint egy okostelefonon vagy egy asztali számítógépen, laptopon.

Fontos kényelmi szolgáltatás, hogy ha valaki például a számítógépén kezd bele egy filmbe, de valamiért abba kell hagynia, akkor bármikor folytathajta akár a táblagépén is, onnan, ahol a filmet leállította. Szintén praktikus lehet a mozizás közben előhívható infókártyák használata, ezek megmutatják az adott jelenetben felbukkanó színész nevét, a főszereplő további szerepeit, esetleg a háttérben szóló zene címét és előadóját.

Az asztali gépet vagy laptopot használók a böngészős Google Play áruház oldalán válogathatnak a filmek közül. Androidos eszközökön a Play áruház appját kell ehhez használni, iPhone-on és iPaden pedig az App Store-ból letölthető Google Play Movies alkalmazást. A kiválasztott filmek az appon belül automatikusan elindulnak, de letölthetőek az eszközökre is, ha azt később, internetkapcsolat nélkül szeretné megnézni valaki.

 

Forrás:HVG

Fotó: Google

2014. november 6. 13:46 | eKultúra, Haladó, Kezdő