dugo

Minden jogosítvánnyal rendelkezőnek érdemes megragadnia ezt a lehetőséget. Hazánk közlekedési kultúrája köztudottan nem épp élvonalbeli, ám most az állam segítő kezet nyújt ennek megváltoztatására, mindezt ráadásul ingyen.

2015. március 1-jén elindították a Közlekedésbiztonsági programot, melynek célja, hogy a már jogosítvánnyal rendelkezők megismerhessék a KRESZ aktuális változásait, hiszen aki 10-20 vagy még több éve kezdett járművet vezetni, bizony nem feltétlen van tisztában az azóta érvénybe lépett új vagy megváltoztatott elemekkel. Ezért készült el a www.kreszfelfrissito.hu oldal, melyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság együttműködésével hoztak létre.

Az oldal segítségével alanyi jogon, ingyenesen frissíthetjük járművezetői elméleti tudásunkat az általunk kiválasztott kategóriákban (beleértve a kerépárost is!). A weboldal a legkorszerűbb e-learning technológiával adja át a szükséges ismereteket, ráadásul a KRESZ módosításain felül a leggyakoribb baleseti okokra és egyéb, a közlekedés biztonságával összefüggő kérdésekre is választ kaphatunk. A képzés csupán két óra alatt elvégezhető, és magánszemélyek mellett kiemelten ajánlott a cégek számára is, különösen ahol a járművezetés alapvető tevékenység. Továbbá még egy különleges akciót is meghirdettek magánszemélyek részére.

A képzést sikeresen elvégzők közül 50 ezren egy hatóságilag akkreditált (hivatalos) elméleti képzésen vehetnek részt az általuk választott kategóriában, mégpedig teljesen ingyenesen. Az új közlekedésbiztonsági programmal és a képzéssel  kapcsolatos további információk megtalálhatók awww.kreszfelfrissito.hu weboldalon.

Forrás: Technokrata
Fotó: Technokrata

2015. március 19. 12:19 | eBefogadás, Hasznos linkek