Modern washing machine drawer

Elkészült az Otthon Melege Program keretében meghirdetett, a mosógépek energiahatékonyságot eredményező cseréjét támogató alprogram elektronikus pályázati honlapja.

A mosógépcserében részt vevő kereskedők 2015. június 24-én 12 órától regisztrálhatnak a www.mgcs-2015.nfsi.hu pályázati portálon. A sikeres regisztrációt követően a kereskedők listája ugyanitt válik elérhetővé 2015. július 1-jétől.

Az elektronikus pályázati nyitófelületen megtalálható a kereskedői regisztráció feltételeit ismertető dokumentum, az alprogram Pályázati Felhívása, a Pályázati Útmutató és a pályázati adatlap minta.

Az Otthon Melege Program mosógépcsere alprogramjával kapcsolatos tájékoztatás a továbbiakban a www.mgcs-2015.nfsi.hu elektronikus pályázati felületen történik.

Az elektronikus pályázati rendszerrel és a pályázatkezeléssel kapcsolatban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Ügyfélszolgálata és a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. pályázatkezelő szervezet munkatársai adnak tájékoztatást a pályázati honlapon jelzett ügyfélszolgálati időben, a megadott elérhetőségeken.

A pályázók 2015. július 1-je és 2015. szeptember 30-a között, illetve a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatják be pályázataikat, kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ehhez rendelkezniük kell ügyfélkapus regisztrációval a www.magyarorszag.hu kormányzati portálon.

Az Otthon Melege Program ötödik alprogramja 12 ezer magyarországi lakóhellyel rendelkező magánszemély számára nyújt 25‒45 ezer forint vissza nem térítendő állami támogatást új, magas energiahatékonyságú mosógépek beszerzéséhez.

Forrás: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Kommunikációs Főosztály

2015. június 24. 11:44 | Pályázatok