Otthon-plusz (1)

A közműszolgáltatók közül elsőként csatlakoztak az okostelefonokra letölthető Otthon+ alkalmazáshoz. Mostantól a társaság ügyfelei már okoseszközökön is megadhatják mérőállásukat.

Mint az ügyfél-elégedettségi vizsgálatok tapasztalataiból kiderült, a budapestiek és az agglomerációban élők az ügyintézési lehetőségek közül mindinkább a telefonos és online csatornákat részesítik előnyben.

Az okostelefonokra (Androidra és IOS-re) ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével bárki egyszerűen, gyorsan és főként bárhonnan, akár a vízóra aknájában állva is megadhatja aktuális fogyasztási adatait a nap 24 órájában.

Nem csak ezt az egy funkciót kínálja az Otthon+. Az alkalmazás használói lefényképezhetik a mérők számlálóját és a mérőállás dokumentálásaként be is küldhetik az erről készült fotót, visszakereshetik a korábban leolvasott mérőállásokat, vagy akár üzenetet küldhetnek a Fővárosi Vízműveknek, értesítést kapnak a diktálási időszak közeledtéről. Az applikáció további előnye, hogy használatával minimálisra csökken a hibás mérőállás-közlés lehetősége.

Az alkalmazás Androidra innen, iOS készülékekre pedig erről az oldalról tölthető le.

Forrás: hirado.hu
Fotó: hirado.hu

2015. augusztus 4. 12:49 | eÜgyintézés, Haladó