Crystal globe on laptop keyboard

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy  Salgótarjánban folytatódik a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség eMagyarország Centrumának szakmai workshop sorozata.

2015. december 14-én, Salgótarjánban várjuk azon érdeklődőket, akik már tagjai az eMagyarország Hálózatnak vagy a jövőben csatlakozni kívánnak az eMagyarország Programhoz.

 A szakmai napon lehetőség nyílik arra, hogy közösen értékeljük az eddigi eredményeket, tapasztalatokat, mindemellett pedig a résztvevők megismerhetik az eMagyarország Program jövőre vonatkozó stratégiai céljait, illetve az eMagyarország Pontok számára a 2014-2020 programozási időszakban rendelkezésre álló európai uniós alapokból származó támogatásokat, az egyes GINOP-os projektek részleteit.

A program tervezett időtartama: 10.30 – 14:00-ig, a részvevők számára ellátást is biztosítunk!

A salgótarjáni rendezvény programját  ide kattintva érheti el.

Személygépkocsival érkezők esetén 300 Ft/óra a parkolási díjjal kell számolni.

http://terkep.pro/gps/48.104193,19.805623

A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de a terem  befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linkre kattintva tehet meg!

A rendezvény bárki számára nyitott, így kérem, amennyiben ismer olyan személyt/szervezetet, akik szívesen meghallgatnák az eMagyarország Program lehetőségeit, tájékoztassa őket a rendezvényről és a regisztráció lehetőségéről! 

Figyelem!  Tájékoztatunk mindenkit, hogy a rendezvényünk létszámkorlátja betelt, így ezúttal több regisztrációt nem tudunk fogadni! A jövőbeni rendezvényekről folyamatosan tájékoztatunk mindenkit honlapunkon keresztül!

Üdvözlettel: eMagyarország Centrum