??????????????????????

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség, hagyományteremtő szándékkal pályázatot hirdet 2015. év legeredményesebb eMagyarország Pontja és 2015. év legsikeresebb eTanácsadója címek elnyeréséért. 

A Hálózat legsikeresebb eTanácsadója:

Olyan eMagyarország Pontokról várjuk kollégák jelentkezését, ahol úgy gondolják, hogy az eTanácsadó a digitális írástudás terjesztéséért folytatott áldozatos tevékenységével, kiemelkedő ötleteivel, rendezvények vagy foglalkozások szervezésével nagyban segíti környezetének digitális felzárkóztatását.

Az eMagyarország Centrum célja, hogy az országszerte fáradhatatlanul dolgozó eTanácsadó kollégák eredményeit és munkáját mindenki megismerje, és az arra leginkább érdemes kolléga elismerésben részesüljön.

Ha Ön is úgy érzi, hogy az eMagyarország Program keretében végzett teljesítménye átlagon felüli, küldje el nekünk pályázati anyagát, szálljon versenybe a címért, és az értékes nyereményért!

A Hálózat legkiemelkedőbb eMagyarország Pontja

A településen szinte mindenki tudja, hol található az eMagyarország Pont? Nem mindennapi szolgáltatások is megtalálhatók az eMoP palettáján? Egyedi az eMagyarország Pont kialakításának helye vagy megjelenése? Érdekes és színes programokon vehetnek részt a fiatalok és idősek egyaránt? Térítésmentes informatikai foglalkozásokra is jelentkezhetnek az érdeklődők? Esetleg más kiváló koncepció alapján történik a célcsoport támogatása?

Olyan eMagyarország Pontok jelentkezését várjuk, melyek a digitális írástudás terjesztéséért folytatott folyamatos tevékenységgel, innovatív ötleteikkel, megjelenésükkel kitűnnek a Hálózat többi tagja közül! A cím elnyeréséért bármely ID számmal rendelkező eMagyarország Pont versenybe szállhat.

Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a közösség valamely tagja jelöljön eMagyarország Pontot a cím elnyerésére.

A nevezés formai és szakmai követelményei

eTanácsadóknak:

  • A cím elnyeréséért bármely ID számmal rendelkező, eMagyarország Ponton aktívan tevékenykedő eTanácsadó versenybe szállhat.
  • Fényképekkel illusztrált beszámoló készítése maximum három A4-es oldal terjedelemben, mely alapján mindenki megismerheti a jelölt tevékenységét, kiemelkedő közösségi szerepét, eredményeit.
  • A szöveges beszámolóhoz szükséges egy JPG formátumú fotót csatolni a jelölt kollégáról.
  • Fontos, hogy a pályázati anyagban feltüntetésre kerüljön mind az eTanácsadó kolléga ID száma, mind pedig eMagyarország Pontjának ID száma.

eMagyarország Pontoknak:

  • Az ePont működését 5-7 percben, audiovizuális formában szükséges bemutatni.
  • A bemutatkozó anyagot CD/DVD-re kiírva postán szükséges eljuttatni a KIFÜ eMagyarország Centruma részére.
  • FONTOS! Természetesen lényeges, hogy esztétikus pályamunkák érkezzenek hozzánk, ennek ellenére nem a rögzítő eszköz és a videó minőségét, hanem a kreativitást, a bemutatkozás ötletességét, illetve az újszerű koncepciókat díjazzuk.

Ajánlás menete

Amennyiben Ön járt már olyan eMagyarország Ponton, melyet szívesen látna a versenyben, vagy ismer olyan eTanácsadó kollégát, aki megérdemelné ezt a címet, kérem, hogy  jelezze a vari.barbara@kifu.gov.hu e-mail címre! Jelölésének alapján felkeressük az érintett eMagyarország Pontot vagy eTanácsadó kollégát, és jelezzük nekik, hogy kedves követőnk méltónak tartja a cím elnyerésére, és ha vállalja, nevezhet versenyükbe!

Nevezési határidő

A pályázati anyagokat egységesen mindkét kategóriában 2016. április 30-ig várjuk!

Elbírálás

  • A határidőben beérkezett pályaműveket a KIFÜ eMagyarország Centrumának szakmai zsűrije bírálja el.
  • Minden kategóriában egy nyertest hirdetünk.
  • A nyertesek pályaművét elérhetővé tesszük, illetve példát állítva további anyagokat teszünk közzé róluk, munkájukról.

Az eredményhirdetés tervezett időpontja 2016. május eleje

Miért érdemes nevezni?

A 2015. év legsikeresebb eTanácsadó cím nyertese az elismerést igazoló oklevél mellett egy Nikon D5200 típusú fényképezőképet (tartozék: Nikkor 18-55VRII,  Nikkor 55-300VR objektívek) vehet át, melyet eTanácsadói munkájának támogatása érdekében, szerződés alapján tartós használatba kap.

A 2015. év legeredményesebb eMagyarország Pont cím nyertese az elismerést igazoló oklevél mellett, egy, az eMagyarország Program feladatainak ellátását segítő interaktív táblacsomagot kap – szerződés alapján – tartós használatba.

A csomag tartalma:

  • 1 db LSK ClassBoard CBM680 típusú interaktív tábla (DOT technológia, elektronikus tolltartó nélküli kivitel, többérintős kialakítás [multitouch], 2 darab toll, 4:3-as képarány, LSK ClassBoard Studio 6. oktatási szoftver, SMART Notebook szoftver kompatibilitás)
  • 1 db Optoma X-306ST közeli vetítési távolságú projektor (DLP technológia, XGA felbontás, 3.200 ANSI Lumen, 18.000:1 kontraszt-arány, Full 3D)
  • 1 db reflecta Vesta 120 fali projektor-tartó konzol

Amennyiben a pályázattal kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, kérem, forduljon bizalommal Vári Barbara kolléganőnkhöz a vari.barbara@kifu.gov.hu e-mail címen!

Sok sikert kívánunk!

eMagyarország Centrum