image

Ha jótékonykodni szeretne, elég csak videókat néznie hozzá. A Kickstarter mintájára készült el az AndroidraiPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető Givvr, amellyel jótékonykodni lehet anélkül, hogy egy fillért is utalnánk bármilyen számlára.

Az alkalmazásba lépve megjelennek a nemes ügyek projektjei, amelyen látszódik, hogy eddig mennyi pénz gyűlt össze, hány nap van az akció lezárásáig és hányan támogatták eddig.

Bármelyikre kattintunk, megjelenik egy videó, amelyet csak meg kell néznünk, és kész is. A rendszer ugyanis úgy van kitalálva, hogy a szolgáltatás mögött álló befektetők minden videó végignézése után egy adott pénzösszeget (általában 15 cent és 1 dollár között) adományoznak az adott ügynek, amelyet ki is ír az app, miután vége a videónak.

A “Profile” menüponttal megnézhetjük, hogy eddig mennyit adományt gyűjtöttünk össze videók nézegetésével, illetve azt is mutatja az app, hogy a Givvr felhasználói eddig összesen mennyit adományoztak. Ha pedig egy-egy projekt annyira megtetszik nekünk, hogy saját zsebből is támogatnánk, akkor a “Donate” lehetőséggel tetszőleges összeg utalható a projektre.

Forrás: HVG
Fotó: EL Group International

2016. január 7. 10:45 | Haladó, Kezdő, Még több informatika