image

Sokkal változatosabb formájú levelek írására nyílik lehetőség, elsőként az androidos Gmail-alkalmazásban.A Google levelezőszolgáltatását használók több mint kétharmada már az appon keresztül bonyolítja le mindennapos ügyeit, a Google ezért fokozottan igyekszik a telefonos verzióban is elérhetővé tenni az asztali böngészőből már jól ismert Gmail-funkciókat.

A legutóbbi frissítésnek köszönhetően az androidosok már szinte teljes körűen formázhatják a levelek szövegét. Az alkalmazásból elérhetők a legalapvetőbb stílusok, így félkövér, dőlt, aláhúzott, színes betűvel is írhatunk az appban, vagy ki is emelhetünk egy-egy szövegrészt. Emellett könnyebbé vált a Google Naptárból és/vagy a Microsoft Exchange-ből érkező meghívók kezelése is.

Az értesítő emailben azonnal válaszolhatunk, hogy elfogadjuk-e a meghívást, egy mozdulattal pedig azt is megnézhetjük, hogy az adott időintervallumban van-e már más program bejegyezve. A frissítések néhány napon belül minden androidos készülékre megérkeznek, és biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan az iPhone-osok is örülhetnek neki.

Forrás: HVG
Fotó: HVG