Computer security

Örömmel értesítjük a civilszervezeteket, hogy új adományozó érkezett a CivilTech programba! A világszerte ismert és igen népszerű Bitfender széles körű vírus- és internetes védelmet biztosít a legkülönbözőbb eszközökre: egyéni számítógépektől a több tízgépes hálózatokig, Apple eszközökön át az Androidos eszközökig.

A Bitfender jelenleg már több mint 500.000.000 felhasználóval rendelkezik világszerte, és a felmérések szerint az egyik legmegbízhatóbb védelmi szoftver!

Tekintse meg a jogosultsági kritériumokat,
és válasszon a Bitdefender kínálatából.

Megérkeztek az Adobe rég várt termékei! Elérhető a Photoshop!

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a civilszervezeteknek új partnerünket! Immáron az Adobe Creative Cloud Photography csomagja elérhetővé vált a CivilTech programban. Szeretne egyszerűbben képeket szerkeszteni, weboldalt tervezni, videó- és hanganyagot editálni? Most mindez elérhető vált. A csökkentett árú termék igénylésének feltételeiről itt tájékozódhat >>>

Szoftveradományaink már a nyilvános könyvtárak számára is elérhetőek!

Örömmel értesítjük tisztelt felhasználóinkat, hogy immár a nyilvános könyvtárak is jogosultak részt venni szoftveradományozó programunkban, ahol Microsoft és Symantec termékek közül válogathatnak. A Microsoft több mint 80 szoftver- és szerverterméket kínál, míg a Symantec termékei védelmet biztosítanak az egész könyvtár számára. Bővebb információ a programról.

Könyvtári jogosultságát ellenőrizheti itt >>>

Amennyiben a Microsoft termékek (pl.: Windows operációs rendszer, vagy Office csomag) érdeklik, erre menjen tovább >>>

Ha a Symantec termékek (pl.: vírusvédelem) érdeklik, ide kattintson: DesktopEnterprise

Újdonság: Google Nonprofit Szervezeteknek – Google for Nonprofits csomag

Megérkezett Magyarországra a Google Nonprofit Szerveteknek program, amely havonta több mint 2,5 millió forintnak megfelelő ingyenes hirdetési keretet, videók készítését, valamint ingyenes irodai szoftvercsomagot nyújt az arra jogosult szervezeteknek. Bővebb információ a Google Nonprofit Szervezeteknek csomagról.

Frissítsen Windows 10-re a CivilTechen keresztül

Egy karcsúbb, gyorsabb, modernebb kinézetű operációs rendszert keres? Próbálja ki a Windows legújabb verzióját. A Windows 10 hidat képez az éritőképernyő és a billentyűzet között, ami lehetővé teszi az operációs rendszer még sokoldalúbb használatát a különböző eszközökön és azok között. Bővebb információ a Windows 10-ről.

Újdonság: Microsoft Office 365 licencek adományozása nonprofit szervezetek számára

Növelje teljesítményét, csökkentse a költségeket, és tegye egyszerűbbé szervezetében az informatikai munkát a Microsoft Office 365 szolgáltatással. Az Office 365 szolgáltatást a Microsofttól szerezhetik be az erre jogosult szervezetek, és a segítségével bárhol elérhetik a webalapú Office-alkalmazásokat és dokumentumokat. Office 365 Nonprofitoknak.

Megérkezett az újgenerációs Office!

A jogosult szervezetek mostantól megrendelhetik az Office Standard és Professional kiadást a CivilTech Program Microsoft Szoftver Adományozó Programján keresztül. Az Office 2013 számos új szolgáltatást és előnyt biztosít az Office 2010-es programjával szemben, beleértve a közvetlen integrációt a SkyDrive-val, új grafikai opciókat, PDF megnyitási és szerkesztési lehetőséget Wordben és több eszköz közötti szinkronizálást. Bővebb információt az Office 2013 menüpont alatt olvashat.

Felhő technológia: Hol tart jelenleg az Ön szervezete?

A TechSoup Globallal együttműködésben a CivilTech Program 2012-ben világszerte felmérést készített a nonprofit szervezetek körében, hogy jobban megismerje jelenlegi IT technológiájukat, illetve jövőbeli terveiket. A felmérés kérdéseire 88 országból több mint 10.500-an válaszoltak. Az ebből származó információkkal bővítettük tovább folyamatosan fejlődő adatbázisunkat a nonprofit szervezetekről valamint azokról, akik támogatják őket. Ismerje meg az eredményeket!

Itt az oly régóta várt Symantec Adományozói Program!

Újabb adományozó csatlakozott a CivilTech Adományozói Programhoz, így a korábban csatlakozott Microsoft, Cisco, SAP és az O&O Software termékei mellett immár a Symantec Desktop és a Symantec Enterprise termékekre is pályázhatnak az arra jogosult szervezetek! A Symantec fő tevékenységi körébe a biztonságtechnológiai, tárolási és rendszerkezelési megoldások tartoznak, amelyek segítenek üzleti és egyéni ügyfeleik adatainak kezelésében és védelmében. A Symantec vírusvédelmi, internetbiztonsági és kémprogramok elleni megoldásokat kínál a felhasználók számára. Az új adományozó jogosultsági kritériumairól bővebben a Symantec Desktop és a Symantec Enterprise oldalakon olvashat, az igényelhető termékek listáját pedig a CivilTech Program Katalógusában találja meg.

Ha szeretne szoftvert igényelni, tekintse meg programunk részletes ismertetőjét az adománykérésoldalon! Amennyiben az oldalak áttanulmányozása után kérdése merül fel a programmal, az adománykérési folyamattal, az elbírálással vagy a rendeléssel kapcsolatban, esetleg segítségre van szüksége, kérjük keresse a NIOK Alapítvány munkatársait az info@civiltech.hu és az info@niok.hu e-mail címek valamelyikén, vagy forduljon a Kapcsolat oldalon található helyi partnereinkhez.

Az O&O Software is csatlakozott a CivilTech programhoz

A német O&O Software is csatlakozott a CivilTech Programhoz, melynek köszönhetőn a piaci ár töredékéért juthatnak az arra jogosult civil szervezetek informatikai eszközökhöz. Az O&O Software csatlakozásával már rendszer- és adatmenedzsment szoftvereket is lehet igényelni. Az új donor eszközöket kínál teljesítménymérésre, adatbiztonságra, adatok visszaállítására. Az O&O jogosultsági kritériumokról bővebben a program útmutatójában olvashat, az igényelhető termékek listáját pedig a CivilTech program Katalógusában találja meg.

CivilTech Adományozó Program

A CivilTech program közhasznú minősítéssel rendelkező szervezeteknek segít abban, hogy részt vegyenek a CivilTech partnereinek szoftver- és hardveradományozó programjában. A CivilTech program segítségével a szervezeteknek lehetőségük van hardver- és szoftverállományuk bővítésére, valamint a szükséges infrastruktúra kiépítésre az informatikára szánt költségvetésük nagy részének megőrzésével. A CivilTech adományozói programot Magyarországon a NIOK juttatja el a nonprofit szervezetekhez, partneri kapcsolatban a TechSoup-pal. Mindkét szervezet nonprofit alapon működik.

Programunk létrehozását olyan információs technológiai termékeket gyártó cégek nagylelkű adományai tették lehetővé, mint a Microsoft, Cisco, SAP, O&O Software és a Symantec. Ezek a gyártók adományaik felajánlásával segítséget kívánnak nyújtani a nonprofit szektornak, a CivilTech pedig ebben nyújt segítséget nekik. A CivilTech honlapján keresztül a nonprofit szervezetek nem termékeket rendelhetnek, hanem termék formájában nyújtott adományt kérhetnek egyik adományozó partnerünktől. A CivilTech felelősséget vállal azért, hogy adományozó partnereink Jogosultságra vonatkozó irányelvei következetesen és pontosan érvényesüljenek. Ennek érdekében olyan információkat is kérhetünk Önről és szervezetéről, amelyeket egy profitorientált e-kereskedelmi honlap valószínűleg nem kér.

Az adományozási kérelem egy többlépcsős folyamaton keresztül valósul meg a CivilTech honlapon keresztül:

  1. A szervezet regisztrálása A regisztráció során kért információk alapján kerül megállapításra, hogy az Ön szervezete jogosult-e az adományozó partnerek által felajánlott adományokra. Kérelmet kizárólag közhasznú státusszal rendelkező bíróságon bejegyzett alapítvány, közalapítvány, egyesület vagy nonprofit gazdasági társaság nyújthat be. A regisztráció során meg kell adnia a szervezet fő tevékenységi körét, azért, hogy meg tudjuk állapítani, hogy az Ön szervezete által nyújtott szolgáltatást az adományozó partner kívánja-e támogatni, avagy sem. A jogosultság elbírálásáról értesítést kap, és ennek megfelelően folytathatja az adománykérést. A szervezetnek csak akkor kell újból regisztrálnia, ha az adatai változnak.
  2. Adománykérés és a szolgáltatási díj befizetése Amennyiben a visszajelzés alapján szervezete jogosult az adománykérésre, kiválaszthatja a megrendelni kívánt termékeket. A kérése teljesítéséhez egy kis összegű adminisztrációs díjat kell befizetnie banki átutalással a számla kézhezvételekor. Ez a díj a program lebonyolításához szükséges adminisztrációs költségeinket fedezi. Kérjük, alapos tervezés után küldjék el kérésüket, az egyes adományozók rendelési kereteit figyelembe véve!
  3. Az adományozott termék szállítása Az adminisztrációs díj megérkezése után, a jóváhagyott adományozási kérelmet, vagyis a szervezet által kért termékek listáját továbbítjuk az adományozó partnerek felé. A termékek szállítása a partnereken keresztül történik.

 Regisztráljon most, vagy ismerje meg a program további részleteit az Adománykérés menüpontra kattintva.

Forrás: CivilTech

2016. augusztus 4. 13:41 | Biztonságos internetezés, Haladó, Pályázatok