image

A ColorBlinder után új játékkal jelentkezett Kiss Dániel. A játék egy kicsit nehéz, de pont emiatt élvezetes. Szűk egy hónappal ezelőtt mutatták be azt a mobilos játékot, ami nemcsak azért érdekes, mert alig tudtuk letenni, hanem azért is, mert a fejlesztője egy 13 éves miskolci srác, Kiss Dániel. A fiú, aki hobbiból készít mobilos játékokat, egy újabbal állt elő.

A Google Play áruházból letölthető ShapeBlinder már egy kicsit bonyolultabb, mint a korábbi ColorBlinder volt, de ha az ember rákap az ízére, nagyon könnyen el tud vele telni az idő.

A játék elején egy üres mezőt látunk, ami egy alakzatot rejt a háttérben. Ha a játékos olyan helyre tapintott a mezőn, ahol az alakzat egy része is megújuk, a telefon rezeg (vagy hangot ad ki magából), a mező alján pedig három lehetséges alakzat bukkan fel. Ezek közül kell kiválasztani azt, hogy melyiket rejtheti a mező, és ha sikerül, egy-két értékes plusz másodperccel mehetünk tovább a következő feladatra.

Kezdésként 15 másodperc áll rendelkezésre a feladat teljesítéséhez, ez azonban nagyon gyorsan le tud telni, ha rossz helyre tapintunk, a rossz válaszok esetén ugyanis az app folyamatosan vonja el tőlünk a másodperceket.

Ahogy a ColorBlinder, úgy ez a a játék is ingyenes, az app azonban reklámokat jelenít meg. A fejlesztő ígérete szerint az ebből származó bevétel felét az UNICEF kapja.

Forrás: HVG
Fotó: HVG

2016. szeptember 22. 16:32 | Haladó, Kezdő, Magyar sikerek