3D glasses

1mondat elnevezéssel indított kampányt a Paramount Channel: rövid, egyetlen mondatból álló filmajánlókat várnak az internetezőktől egész hónapban, amelyeket egy online felületre tölthetnek fel.

A csatorna célja, hogy megismertesse széleskörű kínálatát a felületeken aktív filmrajongókkal, és ezáltal a képernyő elé csábítsa őket – a filmajánlók írására pedig értékes ajándékokkal ösztönzik a netezőket.

A Paramount Channel 1mondat néven indít interaktív online kampányt október 3-án annak érdekében, hogy megismertessék az interneten aktív filmrajongókkal a népszerű filmcsatorna gazdag kínálatát. „A felhasználóktól rendkívül rövid, egy mondatos ajánlókat várunk egész októberben, amikben frappánsan kell összefoglalni az általuk választott egy vagy több film lényegét” – árulta el Hetyei Viktor, a Paramount Channel Regionális Programigazgatója.Megéri részt venni a kampányban, hiszen a filmcsatorna ajándékaival lesznek gazdagabbak azok, akiknek a beküldött filmajánlójára a legtöbb like érkezik – ezért érdemes azokat megosztani a népszerű közösségi oldalakon. A kampány a www.paramountchannel.hu/1mondat oldalon érhető el, a játék főnyereménye egy Paramount popcorn gép.

„A kampánnyal szeretnénk elérni, hogy összekapcsolódjon a tévénéző és az internetes közösség, hiszen lényegben megegyeznek: mindannyian filmrajongók, akiknek a Paramount Channel a legnagyobb klasszikusokkal igyekszik kedveskedni. Aktív játékra igyekszünk buzdítani a nézőket és az internetezőket, ezzel erősítve a párbeszédet a csatorna és a fogyasztók között” – tette hozzá a szakember.

Forrás: PRIM hírek

2016. október 6. 15:07 | Kezdő, Pályázatok