27133

Átalakult külsővel és kibővített tartalommal, a megszokott címen működik tovább az eMagyarország Centrum honlapja. A jelenleg még bővítés alatt álló oldal már most is értékes tartalommal várja a digitális írástudásban jártas és kevésbé jártas érdeklődőket.

Az oldalra látogatók a korábbiakban már megszokott friss hírek, aktuális információk, és pályázati lehetőségek mellett, kérdezz-felelek formában ismerkedhetnek meg a kormányzati informatika pozitívumaival, tesztelhetik internetes tudásukat, vagy ePont kereső szolgáltatásunkkal megkereshetik a lakóhelyükhöz legközelebb található eMagyarország Pontot.

Újításként jelenik meg a honlap jobb alsó részében található címkefelhő, melynek segítségével mindenki érdeklődési körének megfelelően böngészhet a feltöltött tartalmak között.

Megújult honlapunk folyamatosan fejlődik: hamarosan lehetőség nyílik majd arra, hogy az érdeklődő „civil” állampolgárok, az eTanácsadók, illetve a TÁMOP 2.1.2 projektben dolgozó mentor kollégák a különböző, számunkra releváns tartalmakat kategorizálva érjék el.

Az eMagyarország Centrum megújult oldala rangos megmérettetésen vesz részt. Átalakult honlapunkat beneveztük az ország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatára, „Az Év Honlapja” versenyre.

A megmérettetésen hazai és nemzetközi viszonylatban is elismert szakmai zsűri díjazza a legkiválóbb honlapokat, melyek példaként szolgálhatnak mindenki előtt arra vonatkozóan, hogyan kell komolyan venni az online jelenlétet, kiszolgálva ezzel az érdeklődők minden igényét.

Amennyiben oldalunk elnyerte tetszését, szavazatával itt támogathatja az eMagyarország Centrumot:
http://www.azevhonlapja.hu/nevezes/benyujtott-palyamu/280/emagyarorsz%C3%A1g-program

Figyelem! A felmerülő visszaélések miatt idén csakis a Facebook regisztrált felhasználói tudnak részt venni a közönségszavazáson!

Várjuk szavazatát, köszönjük a támogatást!

Forrás: eMagyarország Centrum, www.azevhonlapja.hu

2013. november 11. 12:59 | Digitális írástudás, Haladó