Ma éjfélig lehet még jelentkezni felsőoktatási képzésekre

2017.02.15. 17:12 | eÜgyintézés
Graduation cap with diploma over the table. Clipping path included.

Ma éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. A kérelmeket kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani.

Tovább »

A versenyképességhez fontos a gazdaság digitális átalakítása

tn496c0-17

A versenyképesség egyik legfontosabb kérdése, hogy sikeres lesz-e a magyar gazdaság digitális átalakítása, az Európában modellértékű Modern Vállalkozások Programja (MVP) ebben a folyamatban meghatározó szerepet tölt be – emelte ki Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos.

Tovább »

Ezen a fájlmegosztón végre nincsen tárhelykorlát

Cloud Computing concept background with a lot of icons: tablet, smartphone, computer, desktop, monitor, music, downloads and so on

Bátran feltölthetünk sok képet, pdf fájlt, filmet, nincs tárhelykorlát az alábbi fájlmegosztó szolgáltatásnál, ráadásul még chatelhetünk is partnereinkkel.

Tovább »

Nem kell várni az online patikában

2016.12.01. 15:26 | eEgészségügy, eÜgyintézés, Haladó, Kezdő
Pharmacist using the computer at the pharmacy

A ma nyílt hazai online boltból sürgősségi futárral egy órán belül, egyébként egy nap alatt házhoz viszik a gyógyszereket.

Tovább »

Okos mérőórák szolgáltatják a lakossági adatokat

2016.11.18. 10:57 | eGazdaság, eÜgyintézés, Haladó
voo-kristof-vezerigazgato-kom

Decembertől több mint 60 ezer okos mérőórát helyeznek üzembe a főváros több kerületében és néhány vidéki városban, ezek szolgáltatják majd a lakosság és a cégek víz, gáz, távhő és áram fogyasztásáról az adatokat a KOM Központi Okos Mérés Zrt. mintaprojektjének a keretében.

Tovább »

Okostelefonon is bemutatható az e-vonatjegy

2016.11.11. 14:43 | eÜgyintézés, Haladó, Kezdő
Young Couple Reading E Book On Train Journey

Mostantól bármely belföldi vonaton okostelefonon, tableten vagy laptopon – kinyomtatás nélkül is – bemutatható az elektronikusan megváltott és az otthon nyomtatható vasúti jegy.

Tovább »

Bárki tanulhat informatikát az Online Akadémiában

programozasi-ismeretek-oktatas-az-nhit-online-akademian

Közel egyéves fejlesztést követően ma elindult az NHIT Online Akadémia, amely 24 edutainment tananyaggal várja hallgatóit.

Tovább »

Már a teljes magyar vasúti menetrend is elérhető a Google Térképen

1076308-1337775711

Kilencven hazai vasútvonal és több mint 1200 vasútállomás menetrendjével bővül a Google Térkép. A Google, a MÁV, MÁV-START és a GYSEV együttműködésének köszönhetően mostantól Magyarország teljes belföldi vasúti menetrendje elérhető a Google Térkép online útvonaltervező rendszerében.

Tovább »

Próbálja ki: úgy oszthat meg fájlokat, hogy sehova sem kell feltöltenie azokat

2016.10.03. 11:54 | eÜgyintézés, Haladó, Hasznos linkek, Kezdő
Download and Upload Concept

Az alábbiakban egy olyan weboldalt mutatunk, amely abban segít, hogy streamelhessük a megosztandó fájlokat. Ha nem szeretnénk ismeretlen szerverekre feltölteni megosztásra szánt adatainkat, érdemes felkeresni a StreamBIN nevű weboldalt, amelyet ingyenes és regisztráció nélkül használhatunk.

Tovább »

Hazánk a világ 3. legjobbja netes letöltési sebességben

2016.09.06. 14:44 | eÜgyintézés, Haladó, Kezdő, Magyar sikerek
Businessman using modern mobile phone

Megint dobogós helyen van Magyarország a mobilinternet letöltési sebességben: a magyar mobilszolgáltatók átlagosan másodpercenként 26,15 megabit letöltési sebességet biztosítanak a felhasználóknak.

Tovább »