47901

Az eTanácsadók szakmai tudásának fejlesztését, az eMagyarország pontok segítését, szolgáltatásainak bővítését, és nem utolsó sorban a digitális írástudás népszerűsítését tűzte ki célul az a regionális Workshop sorozat, amelyet a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI) eMagyarország Centruma indított útjára 2014 februárjában, és amelynek immár 4. állomása volt Balatonberényben. 

A helyszínen, a Balatonberényi Művelődési Ház, Közösségi- és Iskolai Könyvtárban először Berencsi-Eke Csilla köszöntötte a résztvevőket a NIIFI részéről, majd Soltész Anikó tréner előadásai tették színessé és izgalmassá a napot.

A rendezvényen olyan kommunikációs technikák kerültek bemutatásra, amelyeket alkalmazva az eTanácsadók munkája hatékonyabbá válhat. Elhangzottak olyan különböző kommunikációs stratégiák és gyakorlati tanácsok is, amelyek a különböző célcsoportok (pl. pályakezdő fiatalok, munkanélküliek, helyi vállalkozások vezetői, vagy aktív életet élő idősek) megszólításához a leghatékonyabban alkalmazhatók.

A rendezvény zárásaként a résztvevők elégedettségmérő kérdőíveket töltöttek ki, melyek célja, hogy a szakmai teendőket az eTanácsadók igényeinek, meglátásainak figyelembe vételével tudja kialakítani az eMagyarország Centrum.

Forrás: eMagyarország Centrum

Megjelenés: marcaliportal.hu

2014. március 27. 09:45 | Digitális írástudás, eBefogadás, Események, Haladó