57768

Az internet már nem a jövő, hanem a jelen, mely nagyban befolyásolja mindennapi életünket. A 21. század információs társadalma számtalan követelményt támaszt, de még több lehetőséget biztosít számunkra és közvetlen környezetünk számára.

Az internet és a digitális eszközök segítségével az otthonunk akkor is elérhető távolságban marad, ha máshová költözünk tanulni, dolgozni. Számítógépes ismeretek birtokában magabiztosan versenyezhetünk egy-egy állásért, könnyebben boldogulhatunk munkánk során.

A megszokott teendők sora kényelmesebbé, egyszerűbbé válhat. Nem kell többé sorban állnunk a postán vagy az okmányirodában. Levelezhetünk, vásárolhatunk az interneten; időt, energiát és pénzt spórolva ezzel.

Tudta, hogy a velünk élő felnőttek több, mint 40%-a, vagyis közel 3,5 millió állampolgár számára ezek a lehetőségek még nem elérhetőek?

Segítsünk nekik megtenni az első lépéseket, hogy ők is együtt élhessenek velünk a digitális társadalomban! Járuljon hozzá Ön is ahhoz a társadalmi összefogáshoz, melynek célja, hogy számukra is közelebb kerülhessen egy távoli rokon, egy büszkeséget adó munkahely és egy jobb minőségű élet.

Fontos, hogy mindenki érezze: internettel a világ megismerhető. A digitális írástudás terjesztése közös feladatunk, össze kell fognunk azért, hogy a digitális írástudás élménye mindenkié legyen!

Csatlakozzon hozzánk Ön is, ismerje meg honlapunkat és keresse Facebook oldalunkat!

Üdvözlettel: eMagyarország Centrum

 

2014. április 25. 11:42 | Egyéb