Stressed businesswoman looking to screen

Egészségtelen álló nap monitort bámulva, mozdulatlanul íróasztal mögött ülni: mégis sokan kénytelenek így tölteni a napjaikat. Megoldás lehet számukra a Cubii.

Nem véletlen, hogy van már „álló” íróasztal és futópados íróasztal is. A Cubii-t pedig kifejezetten azoknak fejlesztették, akiknek feltétlenül ülniük kell.

Mint az alábbi videó mutatja, ezt a készüléket be lehet csúsztatni az asztal alá, s munka közben edzeni. Az elliptikus mozgás, valamint a megfelelő szögben tartható láb kényelmes és csendes mozgást tesz lehetővé, s nem zavarja a körülötte dolgozókat.

Természetesen okoseszközről van szó: a Cubii párosítható az okostelefonnal, hogy a felhasználó pontosan nyomon követhesse, mennyit is tekert már. Sőt, hogy még motiváltabb legyen a mozgásban, kapcsolódhat a többi íróasztal alatt edző kolléga mobiljával, hogy munka közben még vetélkedhessenek is.

E sorok írásakor a projekt hajszálnyira van a nyeréstől a Kickstarteren. A korai támogatók a készülék kiskereskedelmi árából 50 dollár kedvezményre számíthatnak.

Forrás: hirado.hu

2014. július 23. 11:00 | eMunka