Segédlet

Az Indavideón nagyjából 50 mozifilmet, és közel 200 különböző hosszúságú egyéb filmet nézhetsz meg jogtisztán, az alkotók engedélyével, otthon, vagy bárhol máshol számítógépről, interneten keresztül.

Használd a jobb oldali kék téglalap léptetőgombjait az egyes lépések megismeréséhez. Ha útban van a doboz, a zöld négyzettel eltüntethető, majd újra előhozható.

Elkezdem »
×
  • 1. lépés

    A felületen bármelyik nagyobb képre kattintva a filmhez jutsz, ami automatikusn lejátszódik, ha a gépeden van Flash. Ha nincs, kérj segítséget, hogy valaki elepítse, vagy kövesd képernyőre kiírt lépéseket, amelyek az get.adobe.com/flashplayer/ címre akarnak vinni.

  • 2. lépés

    Most ne a főoldalról válasszunk filmet, hanem keressünk. Kattints az “Indafilm” logo alatt a “Mozifilm” menüpontra, itt egy bővebb választékot kapsz. Lapoznod sem kell, az oldal aljáig görgetve végignézheted a teljes aktuális kínálatot. Az itt látható filmek közül időnként néhány eltűnik, és megjelennek helyettük újabbak.

  • 3. lépés

    Hasonlóan választhatod a fenti Tévéfilm, Dokumentumfilm, Animáció, stb. kategóriákat. Ne tévesszen meg, a fenti keresőmező (a nagyítótól balra) a TELJES Indavideón keres, találatként már nem teljes mozifilmeket fogsz kapni, hanem mindenféle típusú, az internetezők által feltöltött videókat.

  • 4. lépés

    Ha tetszik egy film, akár a címére, akár a hozzá tartozó képre kattintva betöltődik a következő oldal, és magától elindul a videó. A film képére kattintva tudod megállítani, és újra kattintásra ismét elindul.

  • 5. lépés

    Ha tekerni szeretnél, a videó aljához vidd az egeret, akkor jelenik meg jobban látható módon az a csík, aminek a teljes szélessége jelenti a film teljes hosszát, azon belül a szürke szín jelenti azt, hogy az a része a filmnek már letöltődött a számítógépre, és akár gomd nélkül odaugorhatsz. A narancsos része a csíknak pedig azt mutatja, hogy ott tartasz, addig nézted meg a filmet. Ha tekernél, egyszerűen kattints ezen a csíkon bárhová, és odaugrik a film.

  • 6. lépés

    Ugyanezen az alsó sávon, ami csak akkor jelenik meg, ha a film keretének aljához húzod az egeret, látsz jobb oldalon egy téglalapban egy másik téglalapot, amiből egy nyíl mutat a sarokba. Ez a “Teljes képernyő” gomb, ha megnyomod, az egész monitort betölti majd a film.

  • 7. lépés

    Dőlj hátra, szórakozz, és ha nem tetszik, egyszerűen válassz másik filmet. Ez nem olyan, mint régen a tévé. Te döntöd el mit nézel, milyen sorrendben, és mikor állítod meg. Hasonlóan, mint az “IPTV” szolgáltatásnál, ami olyan otthoni, internet segítségével működő kábeltévé, amin az élő adást meg lehet állítani, és vissza lehet tekerni.

Gyorstalpalók

A kért tartalom csak nagyobb eszközön érhető el.