Segédlet

A Profession.hu oldalon számos szakmában találhatsz állást. Az alábbiakban megmutatjuk, hogy néhány lépéssel és kattintással hogyan tudod megkeresni a neked való álláshirdetéseket!

Használd a jobb oldali kék téglalap léptetőgombjait az egyes lépések megismeréséhez. Ha útban van a doboz, a zöld négyzettel eltüntethető, majd újra előhozható.

Elkezdem »
×
  • 1. lépés

    Ez itt a Profession.hu főoldala. A kis sárga mappák fölötti “Kategóriák” fülre kattintva szaktudás szerint találsz hirdetéseket, a “Területek” fül pedig lakóhelyed szerint sorol lehetőségeket. Válassz egy kategóriát, mi most az “Egészségügy / Szépség” linkre fogunk kattintani. Ha megvagy, nyomd meg itt a kék dobozben a “Következő” gombot!

  • 2. lépés

    Használd az egér görgőjét, vagy az ablak jobb oldalán található csúszkát, hogy a lista aljához lapozz. Használhatod a billentyűzet fel/le nyilati is. Az oldal alján látható számokkal tudsz lapozni, vagy az egérrel az oldal jobb szélén a “Szűkítés orientáció szerint” alatt felsorolt linkekre kattintva rövidebb listát kapsz, amely ahhoz a szakterülethez kapcsolódik. Ha egy állás érdekel, kattints az “Állás megtekintése” gombra! Ez új ablakot fog nyitni, így itt most elköszönünk, de amint megnyílt, a lila “Jelentkezem” gombra kattintva hajtsd végre az ott leírtakat a jelentkezéshez. Sok sikert kívánunk!

Gyorstalpalók

A kért tartalom csak nagyobb eszközön érhető el.