????????????

A közelmúltban indult útjára a Netveszek.hu, az ingyenes webáruház értékelő és összehasonlító oldal, ahol kategóriák szerint, számos webshop ajánlatából böngészhetnek a felhasználók.

A Netveszek.hu webshop összehasonlító és értékelő oldal nemrég kezdte meg működését. Az oldal segítségével a felhasználók egy helyen böngészhetnek termékek, szolgáltatások között, mindezt pedig kategóriára bontva tehetik meg. Az egyes termék különféle webshopok kínálataiból kerülnek ki.

A portál nem csak arra szolgál, hogy a felhasználók számára áttekinthetőbbé tegyék a kínálatot, hanem a közösségi kapcsolattartást is próbálja elősegíteni.

Előnye, hogy nem csupán a tulajdonosok regisztrálhatják saját webáruházukat, hanem a felhasználók is ajánlhatnak, és kezdeményezhetik egy-egy webshop regisztrációját. A honlap által nyújtott szolgáltatásokért nem kell fizetni.

Több hasonló próbálkozás is volt már ezen a téren, de eddig még egyik kezdeményezés sem volt sikeres. A különféle, hasonló elven működő portálok egyike sem volt képes arra, hogy összefogja a hazai online vásárló közösséget.

Forrás:PRIM hírek

2014. augusztus 21. 10:00 | eGazdaság