QuVideo Inc.

Ha androidos mobiljára egy egyszerűen használható és ingyenes videóvágó alkalmazást szeretne, amellyel alapvető szerkesztési műveleteket végezhet, ezt az appot ajánljuk.

Ha készítettünk egy-két videót, és szeretnénk egy kicsit megszerkeszteni, akkor nem kell bonyolult, és fizetős app hozzá, androidos mobilokra elég a VivaVideo appot használni, amellyel nem csak videókból, de pusztán fotókból is készíthetünk videós összeállítást. Ha videóinkkal akarunk kezdeni valamit, akkor csak ki kell választani őket a galériából, majd azonnal beállíthatjuk a hosszúságát, ha mondjuk 6 másodperces Vine- vagy 15 másodperces Instagram-videó készül. Ha hosszabb, akkor az egyes felvételekből kiválaszthatjuk, hogy mely részre van szükségünk, ha pedig ezt minddel megtettünk, variálhatjuk megjelenésük sorrendjét.

A videóknak címet is adhatunk, ami megosztásnál megjelenik, illetve bárhol elhelyezhetünk szöveget a videón belül, emellett saját számainkból háttérzenét is választhatunk. Érdekes funkció, hogy a kép a képben technikát is támogatja az app, így egyszerre két dolgot is mutathatunk a videónkban, amelyeket több mint 60 filterrel és efekttel tehetünk különlegessé.

Forrás:HVG

Fotó: QuVideo Inc.  

2014. szeptember 23. 09:30 | Digitális írástudás, Haladó