xmas_floppy

Ahogy közelednek az ünnepek, úgy lesznek egyre hosszabbak a sorok az üzletek pultjainál, és ezzel együtt válnak egyre kétségbeesettebbé is azok, akik még nem találták meg a megfelelő ajándékot mindenkinek. Megkönnyítendő a döntést, kifejezetten geekeknek szánt ajándékötletekkel kedveskedünk nektek ezúttal.

Floppy poháralátét

xmas_floppy

Hát van annál menőbb, mint egy karácsonyi Xbox, vagy PlayStation partin floppyt osztogatni poháralátét gyanánt? Ugye, hogy nincs!

Reszponzív jegyzetfüzet + stencil

xmas_resppad xmas_respstencil

Főleg grafikusoknak, és dizájnereknek lehet remek ajándék, és megéri szettben ajándékozni.

8-bites nyakkendő

xmas_tie

A vicces Disney-figurás, és Simpson családos nyakkendők ideje lejárt, a jövő évi karácsonyi céges partin ezzel a pixeles nyakkendővel messze veri majd mindenki a kollégákat menőségben.

Bluetooth LED-lámpa + hangszóró

xmas_ledlight

Okostelefonnal vezérelhető LED-es fényforrást már régóta lehet kapni, de most valaki gondolt egyet, és megtoldotta az egész konstrukciót egy hangszóróval. Így a szilveszteri bulihoz már nem csak hangulatvilágítást kapunk, de a hangosítás kérdése is meg lesz oldva. (Na jó, én sem gondolom komolyan, hogy normális zenei teljesítményre képes a cucc, de jópofa.)

SupaBoy SNES konzol

xmas_supaboy

OK, én gondolkodás nélkül ezt választanám. Persze most már bármilyen okostelefonból pillanatok alatt SNES-emulátort varázsolhatunk, de élményben egyik sem fogja azt nyújtani, mint a SupaBoy.

LEGO bögre

xmas_cup

Valójában nem LEGO néven fut ugyan (gondolom a jogi problémák miatt), de kompatibilis a LEGO kockákkal, így bármit ráépíthettek, vagy bárhová beépíthetitek, a lehetőségeknek – közhelyesen – csak a képzelet szab határt.

Forrás: it hub

2014. december 18. 09:19 | Még több informatika