HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT ADATOK KEZELÉSÉHEZ

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (székhely: 1027 Budapest, Csalogány utca 9-11., képviseli: Szijártó Zoltán elnök, a továbbiakban: KIFÜ) a GINOP-6.1.2.-15-2015-00001 azonosítószámú, Digitális szakadék csökkentése című kiemelt projekt (a továbbiakban: projekt) keretében „megyei mentor koordinátor munkakör”-re munkaviszonyt létesített Önnel.

A munkaköri leírásban foglalt alábbi feladatok kapcsán:

Megyei mentor koordinátori feladatok ellátása a Munkáltató felé

  • Az általa szakmailag támogatott mentorok heti előrehaladásáról beszámoló készítése,
  • Az általa szakmailag támogatott mentorok havi összegzőinek ellenőrzése,
  • Az általa szakmailag támogatott mentorok teljesítményének időszakos értékelése,
  • Mentor-mentorált HIR-ben történő összerendelése,
  • Havi elvégzett feladatairól, tevékenységéről összegző elkészítése és rögzítése a HIR-ben,
  • Belépő mentorok szakmai felkészítésének támogatása,
  • Munkáltató által szervezett workshopokon, rendezvényeken való aktív részvétel,
  • Munkáltató által szervezett workshopok esetében az általa szakmailag támogatott mentorok workshopon való részvételének biztosítása, koordinálása, támogatása,
  • A munkáltató utasításainak, valamint igény szerint egyéb információknak és dokumentációknak eljuttatása az általa szakmailag támogatott mentorok számára,
  • HIR-rel kapcsolatos problémák első szintű kezelése, szükség esetén továbbítása a munkáltató felé,
  • Online és telefonos elérhetőség biztosítása.

Megyei mentor koordinátori feladatok ellátása az általa szakmailag támogatott mentorok felé

  • Az érintett mentorok tevékenységének koordinálása,
  • Az érintett mentorok helyszíni látogatása, illetve ellenőrzésének támogatása,
  • Távollévő mentort helyettesítő személy kiválasztásának támogatása,
  • Online és telefonos elérhetőség biztosítása.

szükséges e-mail címmel és telefonszámmal rendelkeznie annak érdekében, hogy az adott feladat teljes körűen ellátható legyen.

Kérjük, hogy a feladat ellátása érdekében szíveskedjen egy megfelelő e-mail címet létrehozni vagy belátása szerint a már meglévő e-mail címét mint az ügyfélszolgálati tevékenység során elérhető e-mail címet megadni.

A KIFÜ mint munkáltató az előzőekben ismertetett feladat ellátása érdekében az Ön által megadott telefonszámot és e-mail címet a munkaviszony fennállásának időtartama alatt, a projekttel összefüggésben harmadik személyek számára elérhetővé teszi.

Az e-mail cím és telefonszám közzététele kizárólag a projekt időtartama alatt, a projekt céljainak megvalósítása és a munkaköri feladatok ellátása érdekében történik.

Jelen nyilatkozat aláírásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy a KIFÜ mint munkáltató az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 5. § (1) bekezdésében és a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (a továbbiakban: Mt.) 10. § (2) bekezdésében foglalt előírásokkal összhangban a szóban forgó adatokat nyilvántartsa, kezelje és feldolgozza.

A munkavállaló tudomásul veszi továbbá, hogy az Infotv. szerinti jogokkal rendelkezik, így különösen tájékoztatáshoz, helyesbítéshez, az adatok törléséhez/zárolásához és jogorvoslathoz való jogot érvényesíthet.

A munkavállaló tudomásul veszi, hogy az adatkezeléshez adott hozzájárulása bármikor visszavonható, amelyet az mmk612@kifu.gov.hu  e-mail címre elküldött értesítésben tehet meg, és kérdés, észrevétel esetén is igénybe veheti a megadott e-mail címet.

Kérjük a munkavállalót, hogy amennyiben a hozzájárulását a szóban forgó adatok kezeléséhez visszavonja, a visszavonást szíveskedjen az Mt. együttműködési kötelezettségre vonatkozó előírásaira figyelemmel, a körülmények által lehetővé tett legrövidebb határidőben megtenni, ugyanis ez esetben a KIFÜ-nek mint munkáltatónak meg kell tennie a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a munkaköri feladat ellátásának ellehetetlenülése megelőzhető legyen.

A KIFÜ gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá mindazon technikai és szervezési intézkedéseket, melyek az Infotv. és az egyéb adat-, és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek.

A munkavállaló az érintett adatok kezeléséhez jelen nyilatkozat elfogadásával az Mt. 10. § (2) bekezdése alapján, önkéntesen hozzájárul.

 

 

 

2014. december 13. 08:45 | Egyéb