image (5)

A Google híres extravagáns irodáiról, amelynek legújabb példája a Gellért és Széchenyi fürdő hangulatát idéző budapesti ingatlan.

Budapestet, a maga 500 forrásával a fürdők városaként emlegetik ezért választotta a Google irodájának dizájnját kidolgozó magyar stúdió, a Graphasel a koncepció központi elemének a spa élményt. „Nem csak a Gellért és Széchenyi fürdőt idéző elemeket használtunk, de sok mindenben utaltunk Magyarország vízi sportágakban kiemelkedő teljesítményeire.

A párhuzam a sporttal az üzleti életben való versenyre utal” – mondta Drozsnyik Dávid, a koncepció egyik kiötlője. Az irodában olyan különlegességek kaptak helyet, mint egy szaunaszoba, vagy a vízilabda-mérkőzés hangulatát keltő tárgyalóterem. Az Óbuda Gate irodaházában található új Google főhadiszállásról többek között a Business Insider és aGeekwire is elismerően nyilatkozott. A kaliforniai mamutvállalatnak két irodája működik Budapesten, korábban a nyolcadik kerületbe vették be magukat, akkor is egy magyar tervezőpáros munkáját vették igénybe a megvalósításhoz.

image (6)

image (7)

image (8)

image (9)

image (10)

image (11)

Forrás: HVG
Fotó: Balázs Attila

2015. február 17. 15:37 | eMunka, Magyar sikerek