image (54)

Akár e-mailezés, akár sms-ezés, akár telefonálás a cél, két ujjmozdulat elég hozzá, bármelyik androidos telefonok – annak, aki letölti ezt az ingyenes appot.

Az már nem új ötlet, hogy minden kommunikációt egy helyről indítsunk androidos mobilon, hiszen ezt egy remekül kivitelezett magyar alkalmazás már tudja, és ajánljuk is a használatát. Aki viszont ezt az egyszerű műveletet még gyorsabbá akarja tenni, annak az ingyenes drupe appot érdemes letöltenie, hiszen a végletekig leegyszerűsíti ismerőseink felkeresését.

A telepítés után a képernyő általunk kiválasztott részén mindig ott lesz egy három pontból álló, halvány ikon, amely nem zavaró, gyorsan hozzá lehet szokni. Ha valakit fel szeretnénk keresni, akkor meg kell nyomni az ikont, majd bal oldalon megjelenik a leggyakrabban felkeresett ismerőseink listája, jobb oldalon pedig a kommunikációs alkalmazásaink.

Mindössze annyit kell tenni, hogy a kontakt profilképét a kívánt alkalmazás logójára kell húzni, és már indulhat is a chatelés, e-mail írás vagy telefonálás, de akár naptárunk feljegyzéseihez is hozzáadhatjuk ismerőseinket.

Kontaktjainkból csoportokat is létrehozhatunk, így a csoportos üzenetküldés vagy konferenciahívás ugyanilyen egyszerűvé és gyorssá válik.

Forrás: HVG
Fotó: Drupe Mobile

2015. május 26. 09:56 | Még több informatika