image (96)

Vannak mondatok, idézetek és szövegek, amelyeket sűrűn használunk a mobilunkon, és itt nem csak a “Boldog születésnapot” napi bemásolására gondolunk. Ezeknek a leírására többé nem lesz gondunk, ez az ingyenes app ezért is komoly segítség, ráadásul bárhonnan könnyen elérhető a mobilon vagy tableten.

Akár facebookos üzenetek, akár munkahelyi e-mailek írásakor szoktunk sokszor előforduló szövegeket, részleteket, idézeteket felhasználni, az Androidra ingyen letölthető Clip Stacknagy segítség. Ha kijelöléssel és másolással vágólapra helyezünk egy szöveget, akkor el is menti az app. Később az alkalmazásban bármikor elérhetjük, kedvencként csillagozhatjuk, szerkeszthetjük, a jobb alsó sarokban látható ikonnal pedig újra vágólapra helyezhetjük a szöveget, hogy aztán könnyedén bemásoljuk.

A rovatunkban már korábban ajánlott Native Clipboradnál egyrészt átláthatóbb, másrészt pedig tényleg bármikor és bárhonnan elérhető a mobilon és tableten. Utóbbi pozitívumot a beállítások között a “Floating Bubble” bekapcsolásával érhetjük el. Ezt a funkciót azoknak ajánljuk, akik nagyon gyakran használják a korábbbi szövegek bemásolását, ugyanis ezzel a képernyőn állandóan látható lesz egy bárhova helyezhető zöld buborék, arra nyomva pedig azonnal megjelenik a vágólapra másolt szövegek listája.

Forrás: HVG
Fotó: Catching Now