Man in car

Szinte nélkülözhetetlen ez az ingyenes androidos alkalmazás. Aki próbált vezetés közben mobilján a navigáció megszakítása nélkül zenelejátszásra váltani, majd a bejövő hívást felvenni, már tudja: jól jöhet a Drivemode.

Nem csoda, hogy az alkalmazás megkapta augusztusban a Tech News Today-től a legjobb 5 új Android app minősítését. Pedig semmi másról nincs szó, mint egy valóban „no look” kialakításról, amire szinte nem kell ránézni vezetés közben.

Elhelyezi a felhasználó a mobilt a műszerfalon tartóban vagy dokkolóban, s csak a vezetésre kell összpontosítani: a Drivemode végletekig csupaszított, „egyikonos” kezelőfelülete kizárólag azokat az információkat jeleníti meg, amikre valóban szükség van, s mint az alábbi videón látható, lehetőleg egyetlen mozdulattal rendezhetők.

Természetesen integrálták bele az olyan ismert navikat, mint a Waze és a Google Maps, meg a zenei appokat, köztük a Spotify-t, a Pandora-t és a Google Music Playert. És ahogy illik, Bluetooth-szal kapcsolódik az autó vevőegységére.

Forrás: hirado.hu

2015. szeptember 15. 08:59 | Digitális írástudás