Closeup of Http Address in Web Browser in Shades of Blue - Shallow Depth of Field

Ismét jó lehetőséget kínál a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) alapítványok és nonprofit szervezetek részére: a pályázatukra jelentkező szervezetek közül a kiválasztottaknak elkészítik weblapjukat, vagy segítenek kisebb webes projektek megvalósításában, ráadásul teljesen ingyen.
A színvonalas, az aktuális trendeknek megfelelő honlapot a MOME alapfokú frontend fejlesztői tanfolyamának hallgatói alakítják ki, akik képzésük ideje alatt az ehhez szükséges alapokat és a gyakorlati tapasztalatokat is megszerzik a szakma elismert képviselőitől. A szakemberek azok, akik a pályázaton nyertes nonprofit szervezetek honlapjának minőségét is garantálják.

Suhajda Gábor, a képzés vezetője szerint külön öröm, hogy a jövő frontend fejlesztőinek képzésén túl segíteni tudnak olyan nonprofit szervezeteknek, melyeknek ezen lehetőség hiányában gondot okozna egy színvonalas weblapot saját forrásból megvalósítani vagy szűkös kereteiket a fejlesztésre fordítani. A munka a hallgatóknak is előnyös, mert a projektek révén valódi feladatokon gyakorolhatják a képzésen tanultakat.

A MOME CODE projekt keretein belül az asztali és a mobil eszközökön is jól működő egyoldalas honlapokat, vagy néhány egyszerűbb aloldallal rendelkező statikus, keresőbarát honlapot készítenek. A pályázatra ezen az oldalon lehet jelentkezni, március 31-ig.

Forrás: hvg.hu

2017. február 9. 15:52 | Pályázatok