Tisztelt Együttműködő Partnerünk!

Az alább található változásbejelentő adatlapok közül az Ön bejelentésének megfelelőt legyen kedves kinyomtatni, majd kitöltve,  aláírással, és szükség esetén pecséttel ellátva, szkennelt formában az info@djphalozat.hu e-mail címre elküldeni!

Köszönettel: eMagyarország Centrum

eTanácsadó adataival kapcsolatos változás  – Ezt az adatváltozás bejelentő űrlapot akkor töltse le, ha Ön eTanácsadó és megváltozott az e-mail címe és/vagy a telefonszáma!

eMagyarország Pont adataira vonatkozó változások – Ezt az adatváltozás bejelentő űrlapot akkor töltse le, ha az eMagyarország Pont címét, nevét vagy az eMagyarország Pont vezetőjének adatait szeretné módosítani.

Fenntartó intézményre vonatkozó adatok változása – Ezt az adatváltozás bejelentő űrlapot akkor töltse le, ha az eMagyarország Pontot fenntartó intézmény neve, az intézmény  címe, illetve az aláírásra jogosult képviselője megváltozott.

Új eTanácsadó bejelentése, régi eTanácsadó kijelentése az eMagyarország Pontról – Ezt az adatváltozás bejelentő űrlapot akkor töltse le, ha az eMagyarország Ponton új eTanácsadó dolgozik, illetve egy korábbi kolléga távozott.