24302

 Az ország legjobb appfejlesztőinek felkutatására létrejött versenyre a fejlesztőknek még november 15-éig van lehetőségük a nevezésre, eddig több mint 80 nevezés érkezett. A decemberi gálán a 15-ös listára bejutott appok fejlesztői mutathatják be terméküket, a zsűri pedig a prezentációk értékelése után választja ki Az Év Alkalmazását, valamint az egyes kategóriagyőzteseket.

Magyarország legrangosabb alkalmazásversenyének zsűrijében található Vályi-Nagy Vilmos, az NFM infokommunikációért felelős államtitkára, Major Gábor, az IVSZ főtitkára, Fülöp József, a MOME Média Intézetének igazgatója, Pintér Róbert, az eNet Internetkutató mobilkutatás-vezetője, a Corvinus infokommunikációs tanszékének egyetemi adjunktusa, Dojcsák Dániel, a HWSW újságírója és Sperla Ervin alkalmazáshonosítási szakértő.

A megnövekedett érdeklődés miatt a nevezési határidőt egy héttel meghosszabbították a szervezők, ennek megfelelően a zsűri első feladata a november 15-éig beérkező appok alapján a shortlist felállítása. Az üzleti, közhasznú, játék, oktatás és a Marquard életmód kategóriába egyenként három alkalmazás kerülhet.

A decemberi gálán a 15-ös listára bejutott appok fejlesztői mutathatják be terméküket, a zsűri pedig a prezentációk értékelése után választja ki Az Év Alkalmazását, valamint az egyes kategóriagyőzteseket.

Forrás:http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/06/16/Meghosszabbitottak_az_Appra_magyar_hataridejet.aspx

2013. november 7. 09:14 | Általános, eGazdaság, Események