22901

Magyarország további fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő képzettségű és tudású szakemberek bevonása az állami és az üzleti szféra projektjeibe, magas szintű tudásuk beépítése a gyakorlatba – jelentette ki Vályi-Nagy Vilmos infokommunikációért felelős államtitkár az Év Projektmenedzsere díj átadási ünnepségén 2013. november 6-án Budapesten.

Az elismerést idén Czifra Julianna, a Vodafone Magyarország programmenedzsere vehette át. A Nemzetközi Projektmenedzsment Naphoz kapcsolódóan megrendezett eseményen Vályi-Nagy Vilmos hangsúlyozta, hogy egy olyan szabályozási környezet kiépítése a cél, mely előmozdítja a magas színvonal megtartását, kötelezővé téve egy olyan rendszert, mely ezt biztosítja. Az államtitkár üdvözölte a kezdeményezést, miszerint a szakma minden évben hivatalosan is elismeri egy-egy kiváló projektmenedzser képességeit és eredményeit.

A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium védnöksége alatt álló elismerést a projektmenedzsment szakma hazai szervezetei közösen hirdették meg, értékelték és tettek javaslatot a díjazott személyére is. A szervezetek meghatalmazott képviselőiből e díj szervezésére létrejött Projektmenedzsment Kiválóság Tábla célja a magyarországi projektmenedzsment élet egy-egy szakemberének elismerése, és rajtuk keresztül a figyelem ráirányítása a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, a kiemelkedő projektek eredményeire.

Forrás: kormany.hu

2013. november 11. 11:38 | Események, Haladó