36560

A megoldás segítségével a szervezetek egyszerűen, központilag felügyelhetik a jogosultságokat, és biztonságossá tehetik a felhasználók hozzáférését a helyi és a felhőben található alkalmazásokhoz egyaránt. A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a NetIQ Access Manager 4.

A termék segítségével a szervezetek egy kézben összpontosíthatják és biztonságosabbá tehetik a felhasználók hozzáférését az alkalmazásokhoz, függetlenül attól, hogy azok a vállalat belső rendszerében vagy a felhőben találhatók. A hozzáférés-kezelési eszköz egypontos bejelentkezést tesz lehetővé, így a felhasználóknak mindössze egy jelszót kell megjegyezniük, ami csökkenti a biztonsági kockázatokat és a rendszergazdai feladatokkal járó költségeket, valamint hatékonyabbá teszi a munkát.

A NetIQ Access Manager legújabb kiadása új fejlesztéseket tartalmaz a monitoring, a statisztikák készítése és a változásmenedzsment terén. Emellett kétfaktoros autentikáció használatát teszi lehetővé a Google Authenticator használatával, képes együttműködni a NetIQ Advanced Authentication Framework megoldással, és támogatja az IPv6 klienshozzáférést, az STS (Security Token Service) szolgáltatásokat, valamint a WS-Trust 1.4 protokollt.

További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.netiq.com/products/access-manager/

Forrás: ITBusiness

2014. január 29. 13:34 | Biztonságos internetezés, Haladó