wezzpage

Manapság nem elég, ha van egy szuper ötleted vagy vállalkozásod. Ahhoz, hogy megtaláljanak, mindenképp szükség van internetes jelenlétre is. Azonban egy weboldal elkészítése eddig bonyolult feladatnak tűnt, és az ügyet egy informatikusra kellett bízni.

A több hónapos elkészítési idő, a sok százezer forintos költségek, és a tartalommenedzseléshez szükséges szakmai tudás mind-mind akadályt jelenthettek, ha valaki egyedi weboldalt szeretett volna készíteni, amire igazán büszke lehet.

A magyar startup szoftverének segítségével soha nem látott egyszerűséggel, bárki, szaktudás nélkül, percek alatt, lenyűgöző weblapot készíthet. Céljuk az volt, hogy a weboldal tulajdonosa egyben a készítője is lehessen, és a weblapok pontosan úgy nézzenek ki, mint ahogy megálmodták őket. A szoftver a “drag and drop” technológiára épül, ami a végletekig leegyszerűsíti a weboldal tartalmának összeállítását.

A Wezzpage fejlesztői tisztában voltak azzal, hogy a minőségi és személyre szabható webdizájn nagyon fontos a weblap tulajdonosok számára, ezért számos lenyűgöző weboldal sablont kínálnak. A dizájn színei, a háttér, és tulajdonképpen az egész weboldal szerkezete az igények alapján alakítható. Ráadásul bármikor váltani lehet egy másik sablonra úgy, hogy közben a weblap tartalma megmarad.

Ha valamiben elakadnál a weblapkészítés közben, a Wezzpage helpcenter munkatársai bármikor állnak a rendelkezésedre. Üzemeltetnek telefonos ügyfélszolgálatot, a rendszerből közvetlenül elérhetőek cseten keresztül. Mindezeken kívül video és szöveges segédanyagokat is kidolgoztak, amelyek alapján lépésről-lépésre könnyen szerkesztheted weboldaladat.

Próbáld ki ingyen: www.wezzpage.hu

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

2014. július 30. 12:00 | Még több informatika