ilyen-alkalmazasra

Annál egyszerűbben nem beszélhet meg időpontot a találkozókhoz egy baráti társaság, mint ezzel az Andrdoira és iPhone-ra is ingyen letölthető alkalmazással. Komolyan.

Gondot okoz megbeszélni egy-egy időpontot a barátaival? Nem szereti, hogy mindenkivel külön kell egyeztetni? Ha igen a válasz, akkor ennek az alkalmazásnak mindenképp esélyt kell adnia, ugyanis az Androidra, valamint iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető Mozi olyan egyszerűvé varázsolja a szervezést, mint még soha semmi (és senki).

Ahogy a lent látható videóból is kiderül, rendkívül egyszerű a használata: a találkozót kezdeményező fél beírja az összejövetel célját, esetleg a helyét is, majd a parkolójegyekről ismert elrendezésű időpontokból kijelöli azokat, amelyek során ő ráérne. Ezután megadja az appot használó ismerősei közül azokat, akiket szeretne ott és akkor látni, majd elküldi a meghívást. A többiek erről értesítést kapnak, és ők is kijelölhetik, hogy mikor érnek rá, majd mindenki láthatja az egyezéseket. A mindenkinek (vagy a legtöbb embernek) megfelelő időpontot csak véglegesíteni kell, és már össze is jöhet a baráti társaság.

Forrás: HVG

Fotó: Tarun Kodnani

 

 

2014. augusztus 11. 08:00 | Digitális írástudás, eKultúra, eÜgyintézés