Rock Band Performance

Ki Mit Tube néven hamarosan tehetségkutató indul itthon, a szerveződő esemény kapcsán jövő héten tartanak részletes tájékoztatást.

„A videómegosztó havonta egymilliárd nézője várja a jövő nemzedék új sztárjait, akik immáron a Youtube-on szólítják meg közönségüket. Nincsenek határok, ezen a versenyen bárki, bármivel indulhat” – áll a Red Lemon Media jövő heti sajtótájékoztatóra szóló meghívójában.

A meghívóból az is kiderül, hogy a sajtótájékoztatón részt vesznek majd a zsűri tagjai is: Puzsér Róbert (kritikus), Sárközi Gyula (koreográfus), Saiid (rapper), Fluor Tomi (rapper), Péterfy Bori (énekesnő-színésznő), Mondik Noémi (képzőművész), Puskás Peti (énekes) és Ács Dani/Tamás Bence Gáspár (a 444.hu újságírói). Az eseményen Szirmai Gergő, az ország egyik legismertebb Youtube-os csatornájának készítője és Kovács Patrícia (színésznő) videóüzenetet küldenek majd, a moderátor pedig Hajós András lesz.

A Ki Mit Tube tartalomfejlesztője a Red Lemon Media, szakmai támogatója a Google, amelynek magyarországi vezetői, és a szervezők – a Youtube sztárok menedzselésével foglalkozó ügynökségek – szintén részt vesznek majd az eseményen.

Forrás: Kreativ Online

2014. augusztus 12. 10:00 | eKultúra