index_konvertálás_linkedin.hu

A filewiggler.com oldalt tipikusan azokra a helyzetekre találták ki, amikor például kapunk egy bizonyos kiterjesztésű fájlt, de sajnos nem rendelkezünk olyan programmal ami ezt meg tudná jeleníteni. Ilyenkor nem kell mást tennünk, csak feltölteni a converter felületére a pdf vagy excel dokumentumot és percek alatt hozzájuthatunk a megfelelő formátumhoz.

A program használatának első lépése, hogy eldöntsük, a három fő kategória közül, ami a kép, média vagy dokumentum, melyikbe szeretnénk konvertálni. A fájl feltöltése a második lépésben történik amely során meg kell adni, hogy pontosan milyen formátumúra alakítsa át a rendszer. Végül az e-mail  megadása után a rendszer elküldi a címre az elkészült anyag letöltéshez használható linket.

Az átalakítási lehetőségek tárháza nagyon széles körű, legyen szó akár pdf, png, jpg módosításról. A média vagy más szóval videó kategóriában is megtalálhatók a jelenleg legnépszerűbb típusok mp3, mkv vagy xvid kiterjesztések.

Sokak szembesülnek azzal a problémával, hogy van egy excel táblázatban megszerkesztett anyaguk, viszont utólag döbbennek rá, hogy a word sokkal alkalmasabb lenne a megjelenítésre a benne található funkciók miatt. A népszerű tablet vagy iphone segítségével rögzített tartalmak is szabadon alakíthatók.

Aki ismeri a programot annak ez nem fog akadályt jelenteni. A rendszer gyors, online konvertáló és természetesen mindenki számára elérhető és ingyenes!

Forrás: linkedin.hu

Fotó: linkedin.hu

2014. november 28. 11:51 | Hasznos linkek, Tananyagok, háttéranyagok