The questions

Fedezd fel az e-kereskedelem világát a ShopAlike.hu-val – Pályázati lehetőség egyetemi és főiskolai hallgatóknak! Érdekel az e-kereskedelem, az online marketing és a branding? Szeretnéd próbára tenni kreativitásod, és a gyakorlatban is hasznosítani a marketing órákon szerzett tudásod? Tájékozott vagy a magyar piaccal és az online felhasználók szokásaival kapcsolatban? Ha igen, ne habozz – pályázz! 

Kik ők?

A ShopAlike.hu 2013-ban indult azzal a céllal, hogy egy helyen tegye elérhetővé különböző webshopok kínálatát, és ezáltal megkönnyítse az online vásárlás folyamatát a felhasználók számára. Fókuszunk a divat és életmód, de számtalan egyéb kategóriát is megtalálhatsz a ShopAlike-on. Igyekeznek lépést tartani felhasználóik igényeivel, így a mobil és tablet weboldaluk mellett alkalmazásaik is segítenek a böngészésben. A ShopAlike-ot a berlini központú Visual Meta működteti és jelenleg világszerte már 20 országban elérhető.

Hosszútávú céljuk hozzájárulni a magyar e-kereskedelem dinamikus fejlődéséhez, ehhez viszont Rád is szükségük van!

Mi a feladatod?

Az ötletverseny feladataként egy marketingkommunikációs stratégiát kell kidolgoznod a ShopAlike.hu számára. A stratégia célja a ShopAlike, mint online szolgáltatás és mint brand népszerűsítése a magyar piacon. Elemezd a célközönséget, találd ki az üzenetet és tervezd meg, milyen csatornákon juttatnád el hozzájuk! Offline vagy online eszközök, esetleg a kettő kombinációja lenne az ideális? Engedd szabadjára a fantáziád, hiszen nem csak egy helyes válasz létezik!

Nevezési feltételek:

A ShopAlike.hu ötletversenyre nevezni egyénileg és csapattal is lehet. Utóbbi esetben a díj megoszlik a csapattagok között. Nevezésre csak olyan személy jogosult, aki aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik valamelyik magyar felsőoktatási intézményben. Pályázni kizárólag saját eredeti szerzői alkotással lehet. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik és nem kerül értékelésre.

A pályázat benyújtása:

A pályázati anyagokat a következő formában és terjedelemben várjuk angol nyelven:

– maximum 30 diából álló PowerPoint prezentáció vagy

– maximum 2000 szavas esszé (word vagy pdf formátumban).

A pályázatnak ezen kívül tartalmaznia kell a szerző(k) szakmai önéletrajzát, valamint a hallgatói jogviszony igazolás(ok) szkennelt változatát. A pályázatokat digitális formában az otletverseny@shopalike.hu e-mail címre várjuk.

Beküldési határidő: 2015. január 15.

Mit nyerhetsz?

A ShopAlike ötletverseny célja, hogy kiderítsük, hogyan képzelik el a magyar e-kereskedelem piacát a jövő marketing szakemberei. Kreatív ötleteid felbecsülhetetlenek számunkra, ezért igyekszünk azokat méltóképpen meghálálni.

A Visual Meta marketing vezetői által kiválasztott három legjobb pályázatot pénzbeli jutalomban részesítjük:

I. hely: 500 €

II. hely: 300 €

III. hely: 100 €
Eredményhirdetés: 2015 február.

A versennyel kapcsolatos kérdéseket a fenti e-mail címre várják!

Sok sikert mindenkinek!

 

Forrás: ShopAlike.hu csapata

2014. december 8. 09:40 | Pályázatok