fotó_hvg

A Chrome-ot használóknak nem kell unatkozniuk, ha elszáll a net: amíg helyre nem áll a helyzet, játszhatnak a böngésző hibaüzenetében látható dinóval.

A hazánkban is piacvezető böngésző, a Chrome használói nyilván nem szeretik, amikor egy dinó jelenik meg a képernyőn, ez ugyanis azt jelenti, hogy elszállt a net. A kapcsolat helyreállításáig lehet bosszankodni és unatkozni is, de mi jobb programot ajánlunk. Ha megjelenik az itt látható hibaüzenet, nyomja meg a szóköz billentyűt és azonnal elindul egy játék.

A dinóval a szemben érkező kaktuszokat kell kikerülnie, az ugráshoz is a szóköz billentyűt kell használnia. Minél többször sikerül kikerülnie az akadályokat, annyi pontot szerez. A böngésző megjegyzi a fiókhoz tartozó rekordot, így a következő ilyen esetnél a rekord megdöntése is motiválhatja. A videón látható játékot nem csak számítógépen, de androidos mobilon is ki lehet próbálni, ez esetben hosszan kell nyomni a képernyőt a dinó helyén, aztán indul a játék, ugrani pedig szintén a képernyő megnyomásával lehet.

 

A Chrome egyébként nem csak ezt a szolgáltatást nyújtja internetkapcsolat nélkül, ugyanis – némi korlázozással – net nélkül is lehet vele böngészni. Ha pedig helyreáll a rend, még mindig rengeteg játék áll rendelkezésre a böngészőben, méghozzá ingyen, telepítés nélkül.

Forrás: HVG
Fotó: HVG

2015. január 30. 07:45 | Még több informatika