korosztár

A Szandaszőlősért Egyesület nevében szeretném figyelmébe ajánlani a következő rendezvényünket, amelyet idén negyedik alkalommal rendezünk meg.

A Szandaszőlősi Művelődési Házban, mely eMagyarország Pontunk helyszíne is, 2015. március 28-án, 10. 00 órától KOROSZTÁR elnevezéssel ki-mit-tud találkozót szervezünk, nyugdíjas szervezetek számára. A programon Szolnok város és a környező települések idősebb korosztályt összefogó klubjai képviseltethetik magukat egy-egy műsoros produkcióval.

A rendezvényre szeretettel meghívjuk Önt és civil szervezetének, klubjának tagjait fellépőként, illetve a közönség soraiba egyaránt.

A műsorszámok feltételei:

– témák: ének, hangszeres játék, tánc, hagyományőrzés, jelenet, verses előadás.

– időtartam: maximum 5 perc/műsor

– formációk: egyéni, páros és csoportos

– technikai igényeket előre kell jelezni (mikrofon, cd lejátszó)

Belépő és nevezi díj nincs!

Amennyiben fellépőként szeretne a szervezet, klub részt venni a KOROSZTÁR programon, az alábbi elérhetőségeken lehet jelentkezni és további információkat kérni:

– Kiss Edit, a Szandaszőlősi Művelődési Ház tagintézmény-vezetőnél az 56/424-330-astelefonszámon vagy e-mailben a: szandamuvhaz@externet.hu címen.

Nevezési határidő: 2015. március 23.

Várunk minden kedves érdeklődőt a fenti kulturális programra, melynek célja, hogy Szandaszőlős városrészen is bemutathassuk az aktívan működő nyugdíjas klubok, művészeti körök színvonalas produkcióit.

2015. február 17. 10:35 |