tytosp

Az oldalra ellátogatva viszonylag egy egyszerű felületet kapunk, bár nagysága nem ebben rejlik. Alapjáraton angol nyelvű menüpontokkal találkozunk, de nem okozhat nagy gondot azoknak sem rájönni, hogy melyik opció mit rejt magában akik nem igazán beszélnek angolul.

A Text to Speech szavakból esetleg rájöhetünk, hogy amit begépelünk az “Enter text” szövegdobozba, azt a nyelv kiválasztása után a számítógép szépen felolvassa nekünk. A nyelveknek egészen széles skáláján tudunk válogatni. Az – ilyen oldalak esetén – alapnak számító angolon keresztül a thai nyelven át, egészen a magyarig 30 különböző fajta nyelvből választhatunk. Ezen felül nyelvenként akár több hangból is.

Továbbá még effekteket is adhatunk a megszólaltatni kívánt hangokhoz, mint például a visszhang, flanger, suttogás stb. Mondjuk a pitch lower, egy női hangon alkalmazva egészen olyan hatást ér el, mintha a Fűrész című filmből adnánk utasításokat.

Esetleg negatívumként róhatnánk fel, hogy egy novellát nem fog nekünk felolvasni egyik olvasó sem, karaktereink száma 180-nál eléri a limitet, így csak egy rövidebb szöveget tudunk beírni, viszont ennek ellenére is szórakoztató tud lenni.

Az oldalt ide kattintva érheti el.

Forrás: linkedin
Fotó: Text to speech

2015. március 20. 09:12 | Hasznos linkek