image (51)

Az alábbi alkalmazással hamar álomba szenderülhetünk. Nehezen képzelhető el jobb altató a természet monoton hangjainál, s jó pár alkalmazás ki is használja ezt. Nálunk ezúttal a Relax Rain nevű androidos app kerül terítékre, amelyik a Natural Sounds (azaz a természet hangjai) sorozatban jelent meg, és mint ahogy arra már az elnevezése is utal, az esőre fókuszál.

Hallgathatjuk a trópusi vihar hangjait, a parkban hulló lágy esőt, az ablakon kopogó cseppeket, vagy ahogy a tetőt veri a csapadék. A különféle hanghatások között az alsó nyilakkal válthatunk, azonban ha a listájukra is kíváncsiak vagyunk, akkor 600 forintért meg kell vásárolnunk a „menüt”.

Az eső hangja végtelenített, de az appon belül természetesen időzíthetünk is. A plusz jelre kattintva pedig további alkalmazásokat tölthetünk le a sorozatból, például a tengerek hangjait, vagy mondjuk az éjszaka zajait.

Az appok alapból ingyenesek, ezért cserébe egy reklámcsík fut a képernyő alján, de ha az elalváshoz hívjuk segítségül az alkalmazást, ennek igazán nincsen jelentősége.

Forrás: HVG
Fotó: HVG

2015. május 12. 13:49 | Még több informatika