Digital-transformation-webinar-image1

IRÁNYTŰ VÁLLALATVEZETŐKNEK A DIGITÁLIS IPARI FORRADALOMHOZ! Az informatika többé már nem egy dobozba zárható különálló iparág, a digitális transzformáció nem hagy érintetlenül egyetlen területet sem.

Az ipari forradalom következő korszakát éljük át éppen, ami nem egy választható opció és nem is egy elszigetelt jelenség. Az országok és a vállalatok is választhatnak, hogy felvértezik magukat a digitális gazdaság eszközeivel és élre törnek, gyorsítanak, vagy kitartanak mostani módszereik mellett és lemaradnak.

Az új tudás mindenképp létrejön, ha valamit mi találunk ki, exportálni fogunk és keresni rajta, ha nem, akkor importálni és fizetni érte. A konferencia programja egyaránt középpontba helyezi az egységes európai digitális piacot, az oktatás európai jövőjét, a nagyvállalatok stratégiáját és a digitalizációból leginkább profitáló iparágakat. Emellett nem maradnak ki a piaci trendeket jövőre meghatározó technológiai újítások, a résztvevők nem csak előadásokat hallgathatnak, de a konferencián szervezett kiállításon és élménybemutatón saját kezükbe is foghatják a drónokat, programozható robotokat, szenzoros eszközöket is.

Az előadások és a panelbeszélgetések nem vesznek el a technikai részletekben, a történetmesélés eszközével világítanak rá a legfontosabb üzleti tanulságokra.

Kinek szól?

A célközönség a klasszikus informatikai cégvezetőkre és nagyvállalati döntéshozók, de a trendeket követve a résztvevők között a kapcsolódó iparágak képviselői, illetve az IVSZ partnerszervezeteinek és szövetségeseinek szakértői is jelen lesznek. A konferencia azoknak az üzleti vezetőknek szól, akik nem félnek változtatni, újítani, akik tudni szeretnék, mivel előzhetik be versenytársaikat.

A MENTA konferencián kerül sor a Gyurós Tibor-díjak átadására is. A Szövetség 3 kategóriában díjazza a kiemelkedő IKT teljesítményeket: az év IKT ötlete/innovációja, 2015 IKT projektje és az év menedzsere az infokommunikációban.

Előzetes a MENTA 2015 programjából

Digitális gazdaság Magyarországon

IKT ökoszisztéma és munkaerőpiac – IVSZ kutatási eredmények
Laufer Tamás, IVSZ, elnök
Digitalizáció és Társadalom

Infokommunikáció és foglalkoztatás – hogyan profitálhat a digitalizációból Magyarország?
Kara Ákos, NFM államtitkár
InternetKon: Digitális iparág, digitális lakosság, digitális jövő
Deutsch Tamás, miniszterelnöki biztos
Élhetőbbé válik a városi tér a digitalizáció által
Böszörményi-Nagy Gergő, Design Terminál igazgató

Digitalizáció és Gazdaság

Negyedik ipari forradalom – Industry 4.0
Felkérés alatt
Xively: menedzselt összekapcsolt termékek a LogMeIn-től
Pálfy Sándor, CTO, LogMeIn

Digitalizáció és Infrastruktúra

A telekommunikáció jövője – közmű- vagy platformszolgáltató?
Christofer Mattheisen, CEO, Magyar Telekom
Ipari digitális transzformáció 2020
Jakab Roland, ügyvezető igazgató, Ericsson

Digitalizáció és Egészségügy

Hol tart a mesterséges intelligencia, kiket helyettesít majd Watson?
Bart de Witte, Watson projekt, Healthcare Executive, IBM

Digitalizáció és Mezőgazdaság

Autonóm döntéshozatal és robotmunkások a mezőgazdaságban
Harsányi Zsolt, ügyvezető igazgató, Axiál

Digitalizáció és Közlekedés

Autógyárak toboroznak: IT szakértőket és mérnököket!
Strausz György, General Motors

Digitalizáció és Oktatás

A programozás bevezetése a brit iskolarendszerbe – első tapasztalatok, kihívások, jövőbeli gazdasági, szociális hatásai
Michael Kölling, Professor of Computer Science, School of Computing, University of Kent

A konferencia témakörei:

Digitális gazdaság, vállalati innováció, vállalati termékfejlesztés, startup, b2b innováció, diszruptív technológiák, sharing economy, mobilkommunikáció, szenzorok, üzleti alkalmazások, analitika, mesterséges intelligencia, kutatás, oktatás, mérnökképzés, agrárinformatika, e-health

MENTA élményelemek:

Oculus Rift
SIM house szimulátorok
Apple Watch, Garmin, Android Wear
E-bike – elektromos kerékpár
Luxusautó tesztvezetés
John Deere okostraktor interfész
Speciális ipari drónok
3D nyomtatás
E-health eszközök – digitális egészségmérés

Részvételi díj tartalma:

A részvételi díj tartalmazza a Gyurós Tibor díjátadó gálán és a szakmai konferencián való részvételt, konferencia csomagot, 16-án az esti Gálavacsorát, 17-én (csütörtökön) két kávészünetet és ebédet. A megadott díj 20.000 + ÁFA (25.400 Ft) közvetített étkezést tartalmaz. A természetbeni ellátás adóját és járulékait nem a konferencia szervezője fizeti, ezért a részvételi díjakban foglalt közvetített étkezések mértéke a számlán külön fel lesz tüntetve.

Szállásfoglalás:

Szállásfoglalást igényelhet a konferencia helyszínéül szolgáló Four Points by Sheraton Hotelben szeptember 16-án éjjelre, egy- vagy kétágyas szobában való elhelyezéssel. Szobaár tartalma: Svédasztalos büféreggeli (6:30h és 10:00h között), ásványvíz bekészítés a szobában, ingyenes WIFI a szálloda egész területén, wellness használat a nyitva tartási időben (úszómedence, jacuzzi, finn, bio és infra szauna, merülő medence, gőz, pihenő), fitness terem 24 órás használata, idegenforgalmi adó.

Lemondási feltételek:

A megrendelt szolgáltatások lemondása kizárólag az IVSZ-nek címzett írásos formában történhet. 2015. szeptember 1. előtti érkező lemondások esetén 80% visszatérítésére van mód. 2015. szeptember 1. után nincs mód lemondásra és visszatérítésre, de helyettesítő személy regisztrációja minden esetben lehetséges.

Forrás: IVSZ
Fotó: IVSZ

2015. július 28. 11:39 |