si

A világszerte megrendezett Biztonságos Internet Nap eseményeihez csatlakozva a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat számos programmal és kampánnyal készül 2016 február 9-ére.

PROGRAMJAINK

  •  Videópályázat – Videópályázatot írtunk ki diákok számára, melyre 17 pályamunka érkezett. A műveket szakmai zsűri értékeli, a díjátadóra pedig a Biztonságos Internet Nap központi rendezvényén kerül sor. A díjazott videók február 2-től megtekinthetők Youtube-csatornánkon.
  • Játsszunk együtt! társasjáték kampány – Célunk, hogy új ingyenes társasjátékunk, a Lájkvadász minél több iskolába eljusson az ország egész területén, és a diákokat az online technológiák biztonságos használatára ösztönözze. A hirdetés letölthető itt
  • Közösségi média kampány – Csatlakozzon Facebook eseményünkhöz! A már jól ismert Saferinternet Magyarország oldal mellett elindult a fiatalok által szerkesztett Youth Panel Facebook oldalunk is.
  • Biztonságos Internet Nap központi esemény – Szeretettel várjuk az internetbiztonsági szakembereket, pedagógusokat és a sajtó képviselőit február 9-én délelőtt a Radisson Blu Béke Hotelbe szakmai kerekasztal beszélgetésre majd a videópályázat díjátadójára. Emellett szívesen fogadunk gyerekekkel foglalkozó civil szervezeteket, hiszen szórólap és stand kihelyezésére is van lehetőség. A részletes programmal hamarosan jelentkezünk.
  • Töltse le Ön a Biztonságos Internet Nap logóját és ossza meg honlapján vagy közösségi oldalán, hogy minél többen elgondolkodjanak azon, mit tehetnek azért, hogy az internet jobb és biztonságosabb legyen!

KAPCSOLAT

PROGRAMOK MÁS ORSZÁGOKBAN

 

Forrás: Saferinternet

2016. február 3. 10:00 | Biztonságos internetezés, Események