djp_wp_20161102_11_20_18_pro

A Digitális Jólét Program (DJP) programiroda szervezésében 18 megyeszékhelyen tartanak előadásokat, és biztosítanak konzultációs lehetőséget az adott megye valamennyi polgármestere, jegyzője, a járási hivatalok vezetői és a megyei kormányhivatali munkatársak számára a Szupergyors Internet Programról (SZIP).

Ez idáig Győrben, Tatabányán, Veszprémben, Székesfehérváron, Debrecenben, Nyíregyházán, Miskolcon, Egerben, és Salgótarjánban összesen több mint ezren vettek részt a tájékoztatókon.

A helyi konzultációk célja, hogy a települési vezetők megismerjék a DJP és azon belül SZIP célkitűzéseit, az eddig megtett és a jövőben tervezett intézkedéseket – ezzel is támogatva a program megvalósítását. A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség szakemberei a konzultáció keretében a SZIP-ről tartanak tájékoztató előadást. A rendezvények főelőadója és egyben az országjárás vezetője Deutsch Tamás a Digitális Jólét Program megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos. Az előadássorozaton részt vesznek továbbá a Miniszterelnökség Informatikáért, Településrendezésért felelős főosztályának, valamint a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság és a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács képviselői is.

Forrás: KIFÜ
Fotó: KIFÜ

2016. november 28. 15:03 | Digitális írástudás, eGazdaság, eMunka, Haladó