Global Business Technology Network as a Concept

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ), mint az NIIF Intézet jogutódja és az NIIF Program működtetője a lillafüredi Palota Szállóban rendezi meg 2016. november 22-23. között hagyományos Regionális Informatikai Akadémia Konferenciáját “REGINA 2016” néven a felsőoktatási intézmények, a kutatóhelyek és a vállalkozások IT területén elért eredményeinek ismertetésére.

A konferencia szakmai fókuszában az oktatási-informatikai hálózatfejlesztések, a WiFi-hálózatok, mikrohullámú fejlesztések, oktatási-kutatási infrastruktúrák fejlesztésének tendenciái és célkitűzései szerepelnek.

A konferenciát Czunyiné dr. Bertalan Judit digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos, Dr. Solymár Károly Balázs, az NFM helyettes államtitkára, Szijártó Zoltán, a KIFÜ elnöke, Dr. Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere és Dr. Torma András, a Miskolci Egyetem rektora nyitja meg.

Az előadásokban többek között szó lesz az IKT eszközök fejlesztéséről és a szolgáltatások bővítéséről, a digitális oktatás, illetve tartalomfejlesztés eredményeiről és kapcsolódó fejlesztési célokról, a Sulinet5 fejlesztésről, a Szupergyors Internet projektről, az állami hálózati fejlesztésekről, digitális kompetenciamérésről és nemzetközi vonatkozásokról.

A https://niif.hu/hu/regina_2016_konferencia oldalon találják a részvétellel kapcsolatos részletes információkat, a letölthető jelentkezési lapot, valamint itt nyílik lehetőségük az online regisztrációra is.

Forrás: KIFÜ