az-ivsz

Idén, rendhagyó módon szeptemberben, az IVSZ Menedzsertalálkozó (MENTA) konferenciáján kerül sor a Gyurós Tibor-díj átadására. A Szövetség 3 kategóriában díjazza a kiemelkedő IKT teljesítményeket: az év IKT ötlete/innovációja, 2014 IKT projektje és az év menedzsere az infokommunikációban. Ossza meg velünk, kit tart érdemesnek a díjakra – küldje el jelöltjét!

Gyurós Tibor – díj „Az év menedzsere az infokommunikációban”

A díjat Gyurós Tibor emlékének adózva már 17 éve ítéli oda az IVSZ olyan,az IKT iparágon belül tevékenykedő vezető beosztású menedzser számára, aki az éves munkája során kiemelten hozzájárult vállalata sikerességéhez, és tevékenységével elősegítette a hazai infokommunikációs iparág és az információs társadalom fejlődését.

„Az év IKT projektje”

Az IVSZ az IKT iparág területén megmérettetésre hívja a kiemelkedőnek tartott projekteket minden évben. A díjjal az IVSZ azokat a már sikeresen lezajlott projekteket kívánja kitüntetni, amelyek megfelelnek a szakmaiság és a minőség követelményeinek, valamint megvalósításuk során valós értéket teremtenek az ügyfelek számára. Fontos szempontként kell figyelembe venni, hogy csak már sikeresen lezárult projekt részesülhet díjazásban. Évente több – maximum 3- projekt is részesülhet elismerésben a zsűri döntésének megfelelően.

„Az év IKT ötlete / innovációja”

A cél elsősorban az induló vállalkozások díjazása, ezzel az elismeréssel kívánjuk segíteni a vállalatok piacra jutási esélyeit, lehetőséget teremtve ötleteik, innovációjuk bemutatására, egyben díjazására. Évente több – maximum 3-  díjazott cég lehet a zsűri döntésének megfelelően.

A pályázatokat és a jelöléseket a gyuros2014@ivsz.hu  e-mail címre várjuk a weboldalon található pályázati illetve jelölési adatlap kitöltésével.

Jelölési határidő: 2014. augusztus 15.

Forrás: IVSZ

2014. július 10. 14:00 | Haladó, Pályázatok