asp_620_iGO_Navigation_SzulinApp_illusztracio_1

Sosem volt még ilyen könnyű felfedezni Magyarországot! Az NNG ajándéka, az iGO Navigáció SzülinApp kiadása hétfőtől 10 napig ingyen letölthető!

Az ajándék apropója, hogy idén 10 éve annak, hogy az autós navigációt fejlesztő NNG megalkotta az iGO Navigáció első változatát. Amit talán kevesen tudtok, hogy mindez Magyarországon kezdődött, és a cég központja ma is Budapesten található: innen érik el sikereiket magyar fejlesztőkkel, akiknek munkájával már világszerte több millió autóban találkozhattok az népautóktól a legvagányabb szuperautókig. 

Mivel történetük innen indult, a születésnap alkalmából az NNG megajándékozza az országot az iGO Navigáció egy ingyenes változatával, ami Magyarország térképét tartalmazza. Az alkalmazás neve iGO Navigation® SzülinApp, amit április 29-ig tölthettek le iOS és Android okostelefonjaitokra, s ezután korlátlanul használhatjátok, hogy eljussatok az ország összes távoli pontjára!

A születésnap kapcsán Balogh Péter (Petya), az NNG vezérigazgatója elmondta: „Büszke vagyok a csapatunkra, és mindarra, amit itthonról megvalósítottunk. Sok mindent megéltünk együtt ezalatt a 10 év alatt, és hogy megünnepeljük az elért sikereket, ajándékot adunk az országnak, ahonnan mindezt elértük. Jó utat hozzá, a miénk az volt!” 

Az ajándékot Petya egy különleges videóban is bejelentette:

 

De mit is tud a SzülinApp?

Internet és térerő nélkül is működik: utazás közben nem kell az adatkapcsolattal vagy a térerővel törődnötök, nagyvárostól mezőig mindenhol működik;
Több mint 68 ezer érdekes helyet tartalmaz: utat tervezhettek kempingekhez, múzeumokhoz, éttermekhez, és rengeteg egyéb hasznos helyre, és azonnal fel is hívhatjátok őket, ha asztalt foglalnátok;
Kereshettek benzinkutakat és parkolókat is a tervezett út közelében vagy a célállomásnál;
Segít, ha bajba kerültetek, mivel ha véletlenül elakadtatok volna, könnyen megtalálhatjátok a legközelebbi autószerelőt, vagy éppen mentőállomást.

Ezekből is látszik, hogy az ajándék célja, hogy egy egyszerű, könnyen használható alkalmazás legyen a zsebetekben, ami garantáltan eljuttat az úti célotokig az országban. Így már biztosan eggyel könnyebb a dolgotok, ha fel akarjátok fedezni Magyarország szépségeit. A SzülinAppról ITT olvashattok bővebben.

Forrás: Szeretlek Magyarország
Fotó: Szeretlek Magyarország

2015. április 24. 10:43 | Még több informatika, Vezető cikk