pou2

Egyik gyereknek sem árt, ha megtanul gondoskodni egy élőlényről. Az alábbi appnak köszönhetően arra sincs szükség, hogy ehhez kutyát vagy macskát vegyünk a csemetének.

Nem koszolja össze az ülőgarnitúrát, nem kell hozzá állatorvost hívni, viszont éppen olyan gondoskodást igényel, mint négylábú barátaink: ő Pou, egyike a tucatnyi androidos virtuális lénynek, korunk Tamagocsi-reinkarnációinak.

Pouról nehéz meghatározni, hogy kicsoda-micsoda, amúgy az is lehet, hogy a világűr egyik távoli szögletéből tévedt hozzánk. Ettől függetlenül nagyon is átlagos igényei vannak: szeret enni, játszani, s időnként meg is kell fürdetni, mindenesetre törődést igényel, akárcsak egy kutya vagy egy macska.

Attól függően, hogy mit akarunk csinálni vele, különféle szobákba vihetjük be Pout (ezeket a képernyő jobbra, illetve balra húzásával érjük el), és minél többet gondoskodunk róla, annál több pontot kapunk, s ezekért a pontokért további, a virtuális élőlény komfortérzetét növelő tárgyakat vásárolhatunk.

Minthogy rengeteg kiegészítő is elérhető, ízlésünknek megfelelően öltöztethetjük, csinosíthatjuk lényünket, akivel kapcsolatban számos csatornán oszthatunk meg mindent.

Forrás: HVG.hu
Fotó: HVG.hu

2015. április 23. 14:37 | Általános, Egyéb, eKultúra, Hasznos linkek, Kezdő, Vezető cikk