image (88)

Facebookon, WhatsAppon és Twitteren is megoszthatunk olyan bejegyzéseket, amelyek maguktól törlődnek az általunk beállított idő után. Csak ez az ingyenes alkalmazás kell hozzá, amellyel e-mailben és SMS-ben is küldhető ilyen tartalom.

Előfordul, hogy olyan fotót és/vagy szöveget szeretnénk megosztani a közösségi oldalakon, amelyek csak egy ideig kerülnek fel. Például egy éjszakai buli közben lássák ismerőseink, de reggel ne lássák azok, akik nem voltak jelen. Persze ez csak egyetlen példa a sok lehetséges helyzet közül. A lényeg, hogy ne kelljen egyenként mindent egyenként letörölni. A megoldás az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Kaboom.

Regisztráció után készíthetünk vagy kiválaszthatunk egy képet a galériából, alá írhatunk szöveget. Alatta meg kell adnunk, hogy hány perc, óra vagy nap múlva törlődjön a bejegyzés, majd legalul ki kell választanunk, hogy hol szeretnénk megosztani: Facebookon, WhatsAppon és Twitteren is van erre lehetőség, illetve link formájában e-mailen és SMS-en keresztül is.

Forrás: HVG
Fotó: Anchor Free

 

2015. augusztus 6. 07:25 | Hasznos linkek, Még több informatika